Poznata glumica otkrila detalje vezano za njenog mačka Klajva

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
326.035
Britanski mediji pišu da su Britanci poznati po tome što vole životinje, ali da niko ne može biti veći ljubitelj od glumice Kejt Bekinsejl (50)
Naime, njen mačak Klajv uginuo je u junu u 19. godini, a ona još uvek tuguje za njim. Otkrila je da joj toliko nedostaje da svaku noć spava s njegovim pepelom.

Ovo je otkrila kada ju je obožavatelj pitao da li je njena mačka kremirana ili sahranjena.
"Kremirana, i mislite za mene da sam čudna, ali ja spavam sa njegovim malim kovčegom u krevetu svake noći", odgovorila je ona.
Objavila je i seriju fotografija sa stvarima i ljudima koji su je utešili i podigli raspoloženje. Jedna od fotografija prikazuje Klajvov portret okružen svećama.
Bekinsejl je redovno obaveštavala svojih 5,6 miliona pratilaca na društvenim mrežama o ludostima svog sivo-belog Persijanca. Kada je umro, Kejt je bila shrvana.
"Moje srce je apsolutno i potpuno slomljeno. Svaki deo moje kuće oseća se kao da bi trebalo da bude tamo“, napisala je ona.
Ova velika ljubiteljka mačaka dobila je Klajva kao mače. Svake godine bi ga tematski ukrašavala za Božić i Noć veštica, a često su imali i usklađene modne kombinacije.

(b92)

U nastavku pogledajte samo delić njihovog odnosa dok je Klajv još bio živ.

 

Back
Top