Poznat identitet ubijenih na Cetinju! Napadač ubio 13 osoba, među kojima i dvoje maloletnika: potresni detalji masakra

Poznato stanje ranjenih nakon masovnog ubistva na Cetinju

Tri pacijenta sa Cetinja koji se leče u Kliničkom centru Crne Gore se uspešno oporavljaju dok i četvrti, čije je stanje bilo kritično i neizvjesno, od danas pokazuje znake oporavka, saopšteno je iz KCCG-a. Od njihovog prijema i operacija prošlo je pet dana.

Јуче ме зове овај другар чија жена је са Цетиња, кућа до куће са власником кафића који је убијен. Отац и мајка јој били на сахрани и причали са људима. Сад испада да ја нагађам али они тако преносе њој а она мени. Каже да је убица био кум на крштењу његовог детета из првог брака. Сад власник кафића требао да се ожени други пут али није узео убицу за венчаног кума. И ту луди и горди Црногорци почели да га данима у кафићу јеббу како је он лош човек и бараба и свашта још нешто чим га овај искулирао за кума. Он им стално понаваљао "оно што ћу ја вама урадити ће бити горе од Бориловића од пре две године". На крају је он после убиства власника кафића сео у ауто и ишао на пет места и тражио да убије оне који су га највише зајеббавали. Не знам само зашто уби сестру и њену децу. Вероватно је био и патолошки тип а не само у стању хипертрофиране личности.

Он им стално понаваљао "оно што ћу ја вама урадити ће бити горе од Бориловића од пре две године".
Direktna pretnja i ljudi to olako shvataju, secam se kad je meni jednom neko pretio, ja sam danima drzao sekiru pored kreveta i cekao ga.
Srecom nije bilo nista.
Poenta je u tome sto ja shvatam pretnju veoma ozbiljno, ne pretim nikome ne diram nikoga ali ne dam na sebe.

Direktna pretnja i ljudi to olako shvataju, secam se kad je meni jednom neko pretio, ja sam danima drzao sekiru pored kreveta i cekao ga.
Srecom nije bilo nista.
Poenta je u tome sto ja shvatam pretnju veoma ozbiljno, ne pretim nikome ne diram nikoga ali ne dam na sebe.
Tacno tako.Svuda gadna vremena.Samo nekoga odbijes i ne posvetis mu se vade oruzje narocito po Bg.Zato ja max izbegavam vecinu ljudi jer sve to prilicno agresivno i psihicki odvaljeno.Njihove reakcije su bolesne.Treba najstrozije paziti koga pustiti blizu sebe pa cak i zene treba vodit racuna.

Niko ne može da zna da li je neko lud ili nije.
U pravu si drug.Ja se npr bavim fizioterapijom privatno i jednom sam odbio nekog agresivnog lika.Nista lose sve ok druze ali ne primam te.Po viberu ,sms mi pretio i pretio.Samo za to.
Losu rec mu nisam rekao.Ali ne vredi stanje u drustvu je haoticno i bas ne znas nikada kako ce ko ispoljiti agresiju.U svima cuci neko zlo i pitanje vremena kada moze puci.Ljudi su prenapeti,psihicki prilicno losi.Ako im se nesto ne svidja kroz agresiju reaguju.

Po Bg je bas mnogo agresije i jako mnogo nervoze da se nema sa kim pricati normalno koliko ispoljavaju besa u razgovorima.Trebalo bi zaposliti milion inspektora i policajaca da kontrolisu ovaj grad a to je nemoguce.Izvan Bg je dosta mirnije stanje.
Ali problem je i sto najmirnija osoba poteze pistolj u danasnje vreme.Vlsst je nesto kao oduzimala oruzje od stanovnistva ali djabe kada imaju skriveno i uvek spremno da pripucaju.
Bas divlji zapad.

Back