Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.803
Jesu.
Zasto preko njih, oni nisu clan EU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto preko njih, oni nisu clan EU?
Nisu clan EU otkud ti ta izmisljotina.
Pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji je proces u kojem Crna Gora nastoji da pristupi Evropskoj uniji kao punopravna članica. Crna Gora je podnela zahtev za članstvo u Evropskoj uniji 15. decembra 2008.Nisu clan EU otkud ti ta izmisljotina.
Podnela zahtev i mi smo podneli zahtev ali nismo clanica.Pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji je proces u kojem Crna Gora nastoji da pristupi Evropskoj uniji kao punopravna članica. Crna Gora je podnela zahtev za članstvo u Evropskoj uniji 15. decembra 2008.
Premijer Crne Gore izjavio je da Savet Evrope nije ranije odobrio konkurs za nove policajce.Podnela zahtev i mi smo podneli zahtev ali nismo clanica.
Onda su oni debili ili lazu, trece nema.Premijer Crne Gore izjavio je da Savet Evrope nije ranije odobrio konkurs za nove policajce.
Direktna pretnja i ljudi to olako shvataju, secam se kad je meni jednom neko pretio, ja sam danima drzao sekiru pored kreveta i cekao ga.Он им стално понаваљао "оно што ћу ја вама урадити ће бити горе од Бориловића од пре две године".
Tacno tako.Svuda gadna vremena.Samo nekoga odbijes i ne posvetis mu se vade oruzje narocito po Bg.Zato ja max izbegavam vecinu ljudi jer sve to prilicno agresivno i psihicki odvaljeno.Njihove reakcije su bolesne.Treba najstrozije paziti koga pustiti blizu sebe pa cak i zene treba vodit racuna.Direktna pretnja i ljudi to olako shvataju, secam se kad je meni jednom neko pretio, ja sam danima drzao sekiru pored kreveta i cekao ga.
Srecom nije bilo nista.
Poenta je u tome sto ja shvatam pretnju veoma ozbiljno, ne pretim nikome ne diram nikoga ali ne dam na sebe.
U pravu si drug.Ja se npr bavim fizioterapijom privatno i jednom sam odbio nekog agresivnog lika.Nista lose sve ok druze ali ne primam te.Po viberu ,sms mi pretio i pretio.Samo za to.Niko ne može da zna da li je neko lud ili nije.
Ne mora neko da bude lud moze da bude i zao, losa osoba.Niko ne može da zna da li je neko lud ili nije.