Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 8.531
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да се разимемо има ових појава свуда али за две године copy / paste маскри у малом месту какво је Цетиње од стране два мештатина тог истог града у којој су страдале читаве породице и деца што је много много је, велика туга, не знам шта рећи и исте појаве одатле у оваком злом и смртиом тренутку би да воде "неку политику" и препуцавају се "са неким непријатељима" итд итд просто невероватноto cetinje staviti u karantin
па дочек је био 31.12. маскр дан после ко што знаш зато не лапрдај, није те срамота
pa nisu samo ova dva slucaja, to je problem,да се разимемо има ових појава свуда али за две године copy / paste маскри у малом месту какво је Цетиње од стране два мештатина тог истог града у којој су страдале читаве породице и деца што је много много је, велика туга, не знам шта рећи и исте појаве одатле у оваком злом и смртиом тренутку би да воде "неку политику" и препуцавају се "са неким непријатељима" итд итд просто невероватно
ma hakovali mu taj cip u glaviпа дочек је био 31.12. маскр дан после ко што знаш зато не лапрдај, није те срамота
ово двојица монструма би ово починили да су живели било где, проблем је у цетињским институцијама првествено у суду и медицини да ове психопате нису пиослате на лечење и у затвор овај је већ био првостепено осуђен а Бориловић је штићен као функционер СД ЦГ на Цетињу, али првенствено не знам како им породице и околина нису приметили ова психичка стања, дијагнозе....pa kad nema srba poklase se medju sobom,
vidis da imaju neku cudnu hipnozu u glavama
pa problem je sve u cetinju,ово двојица монстума би ово починили да су живели било где, проблем је у цетињским институцијама првествено у суду и медицини да ове психопате нису пиослате на лечење и у затвор овај је већ био првостепено осуђен а Бориловић је штићен као функционер СД ЦГ на Цетињу, али првенствено не знам како им породице и околина нису приметили ова психичка стања, дијагнозе....
не слажем је са овим, као што рекох ово је дешава свуда у свету али је Цетиње специфично јер је мала средина и два велика масакра у 2 год али је било и код нас или било где друго на светуpa problem je sve u cetinju,
to je neka ludacka sekta
koja ima ima svoje zakone,
znaci problem jesu ljudi na cetinju
na istu mikrotalasnu foruда се разимемо има ових појава свуда али за две године copy / paste маскри у малом месту
nece vas zakon spasti, samo oruzje da ga imate uvek punoZakoni se moraju menjati.
Nemam reci....Пас и даље стражари испред куће код прозора дечије собе и чека убијене дечаке Јована и Вукана
https://www.facebook.com/reel/1108950020496655
Pogledajte prilog 1666719
Ne verujem. Ovo nisu klasične masovne ubice koji planiraju masakr nego krvoloci koji su se osilili usled dugotrajnog odsustva izvršne vlasti.ово двојица монструма би ово починили да су живели било где, проблем је у цетињским институцијама првествено у суду и медицини да ове психопате нису пиослате на лечење и у затвор овај је већ био првостепено осуђен а Бориловић је штићен као функционер СД ЦГ на Цетињу, али првенствено не знам како им породице и околина нису приметили ова психичка стања, дијагнозе....
Dva masovna ubistva za 2-3 godine, tu nesto debelo ne stima.Ne verujem. Ovo nisu klasične masovne ubice koji planiraju masakr nego krvoloci koji su se osilili usled dugotrajnog odsustva izvršne vlasti.
Pa to, osilili se.Dva masovna ubistva za 2-3 godine, tu nesto debelo ne stima.
Nedostatak policijaca.Dva masovna ubistva za 2-3 godine, tu nesto debelo ne stima.
Дешава се свуда, али сам кажеш да је Цетиње специфично, што значи да си га издвојио.не слажем је са овим, као што рекох ово је дешава свуда у свету али је Цетиње специфично јер је мала средина и два велика масакра у 2 год али је било и код нас или било где друго на свету
по тој локици и Младеновац је специфичан, мала општина са два масовна убиства, додуше не у овакво кратком рокуДешава се свуда, али сам кажеш да је Цетиње специфично, што значи да си га издвојио.
пропали покушаји политизације трагедија Ђукановића и његових сателита....
Zasto preko njih, oni nisu clan EU?Problem je što Crna Gora mora sve preko Saveta Evrope raditi.