Poznat identitet ubijenih na Cetinju! Napadač ubio 13 osoba, među kojima i dvoje maloletnika: potresni detalji masakra

целу породицу побио

1736002365528.png

to cetinje staviti u karantin
да се разимемо има ових појава свуда али за две године copy / paste маскри у малом месту какво је Цетиње од стране два мештатина тог истог града у којој су страдале читаве породице и деца што је много много је, велика туга, не знам шта рећи и исте појаве одатле у оваком злом и смртиом тренутку би да воде "неку политику" и препуцавају се "са неким непријатељима" итд итд просто невероватно

да се разимемо има ових појава свуда али за две године copy / paste маскри у малом месту какво је Цетиње од стране два мештатина тог истог града у којој су страдале читаве породице и деца што је много много је, велика туга, не знам шта рећи и исте појаве одатле у оваком злом и смртиом тренутку би да воде "неку политику" и препуцавају се "са неким непријатељима" итд итд просто невероватно
pa nisu samo ova dva slucaja, to je problem,
vidis da bi nesto klali i ubijali,
pa kad nema srba poklase se medju sobom,
vidis da imaju neku cudnu hipnozu u glavama

pa kad nema srba poklase se medju sobom,
vidis da imaju neku cudnu hipnozu u glavama
ово двојица монструма би ово починили да су живели било где, проблем је у цетињским институцијама првествено у суду и медицини да ове психопате нису пиослате на лечење и у затвор овај је већ био првостепено осуђен а Бориловић је штићен као функционер СД ЦГ на Цетињу, али првенствено не знам како им породице и околина нису приметили ова психичка стања, дијагнозе....

ово двојица монстума би ово починили да су живели било где, проблем је у цетињским институцијама првествено у суду и медицини да ове психопате нису пиослате на лечење и у затвор овај је већ био првостепено осуђен а Бориловић је штићен као функционер СД ЦГ на Цетињу, али првенствено не знам како им породице и околина нису приметили ова психичка стања, дијагнозе....
pa problem je sve u cetinju,
to je neka ludacka sekta
koja ima ima svoje zakone,
znaci problem jesu ljudi na cetinju

pa problem je sve u cetinju,
to je neka ludacka sekta
koja ima ima svoje zakone,
znaci problem jesu ljudi na cetinju
не слажем је са овим, као што рекох ово је дешава свуда у свету али је Цетиње специфично јер је мала средина и два велика масакра у 2 год али је било и код нас или било где друго на свету

ово двојица монструма би ово починили да су живели било где, проблем је у цетињским институцијама првествено у суду и медицини да ове психопате нису пиослате на лечење и у затвор овај је већ био првостепено осуђен а Бориловић је штићен као функционер СД ЦГ на Цетињу, али првенствено не знам како им породице и околина нису приметили ова психичка стања, дијагнозе....
Ne verujem. Ovo nisu klasične masovne ubice koji planiraju masakr nego krvoloci koji su se osilili usled dugotrajnog odsustva izvršne vlasti.

не слажем је са овим, као што рекох ово је дешава свуда у свету али је Цетиње специфично јер је мала средина и два велика масакра у 2 год али је било и код нас или било где друго на свету
Дешава се свуда, али сам кажеш да је Цетиње специфично, што значи да си га издвојио.

Дешава се свуда, али сам кажеш да је Цетиње специфично, што значи да си га издвојио.
по тој локици и Младеновац је специфичан, мала општина са два масовна убиства, додуше не у овакво кратком року

Back