Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
није ово што пичају је политиканство он је сва убиства починио у року 15-20 минута полиија је добила прву пријаву у пола 5 док су дошли до кафане он је већ напустио кафану и отишао у непознатом правцу, нажалост наставио да убија, рођену сестру је убио а са њом је у њеној кући чекао нову годину дан раније ево Браца горе износи неке детаље , поставио сам линк горе
Mogla je.
Свако, колико год их има, на целокупном подручију Ц. Горе, ко изговори или упути озбиљну претњу, мора бити процесуиран, на овај или онај начин, дакле полиција или завод за ментално здравље, без изузетака.
Твој ми&огорац је убица, побио децу и људе.Normalno, jer kod nas Crnogoraca rijec i cojstvo su zakon....
А пушком на " ђецу"?Normalno, jer kod nas Crnogoraca rijec i cojstvo su zakon....
Толико о томе да се убио...
Твој ми&огорац је убица, побио децу и људе.
Нисам ни сумњао да си толико болестан и да ћеш наћи оправдање за тај незапамћени злочин.On bjese castan cojek...mozda neko njega provocira' ne znamo razloge....prema nama Crnogorcima moras pazit kako se ophodis
Нисам ни сумњао да си толико болестан и да ћеш наћи оправдање за тај незапамћени злочин.
Ја не глорификујем то нити тражим оправдаље за то као ти. Ти си заиста болестан лик и то нема везе са ЦГ.Jel to reces za Srbe koji zbore da je Cetinje krivo za ovo, ili Crnogorci itd? Sto nijesu tako pricali kada ste se vi masakrirali u Ribnikaru...
обојица, Бориловић зове сестру и каже јој да јој је убио оца (његовог ујака) јер он (ујак) од ње "прави Српскињу" и неће то више радитиТвој ми&огорац је убица, побио децу и људе.
дукљански шљам мало му је крви и мржње и зла генерално на Цетињу, па су му за све "криви срби" ово је да провоцира и ботује, то му је намера једина и једини задак због чега је на форум дошаоЈа не глорификујем то нити тражим оправдаље за то као ти. Ти си заиста болестан лик и то нема везе са ЦГ.