Poznat identitet ubijenih na Cetinju! Napadač ubio 13 osoba, među kojima i dvoje maloletnika: potresni detalji masakra

није ово што пичају је политиканство он је сва убиства починио у року 15-20 минута полиија је добила прву пријаву у пола 5 док су дошли до кафане он је већ напустио кафану и отишао у непознатом правцу, нажалост наставио да убија, рођену сестру је убио а са њом је у њеној кући чекао нову годину дан раније ево Браца горе износи неке детаље , поставио сам линк горе👆

Свако, колико год их има, на целокупном подручију Ц. Горе, ко изговори или упути озбиљну претњу, мора бити процесуиран, на овај или онај начин, дакле полиција или завод за ментално здравље, без изузетака.

Свако, колико год их има, на целокупном подручију Ц. Горе, ко изговори или упути озбиљну претњу, мора бити процесуиран, на овај или онај начин, дакле полиција или завод за ментално здравље, без изузетака.

Normalno, jer kod nas Crnogoraca rijec i cojstvo su zakon....

On bjese castan cojek...mozda neko njega provocira' ne znamo razloge....prema nama Crnogorcima moras pazit kako se ophodis
Нисам ни сумњао да си толико болестан и да ћеш наћи оправдање за тај незапамћени злочин.

Нисам ни сумњао да си толико болестан и да ћеш наћи оправдање за тај незапамћени злочин.

Jel to reces za Srbe koji zbore da je Cetinje krivo za ovo, ili Crnogorci itd? Sto nijesu tako pricali kada ste se vi masakrirali u Ribnikaru...

Пас и даље стражари испред куће код прозора дечије собе и чека убијене дечаке Јована и Вукана

https://www.facebook.com/reel/1108950020496655

1735999740186.png

Poslednja izmena:
Jel to reces za Srbe koji zbore da je Cetinje krivo za ovo, ili Crnogorci itd? Sto nijesu tako pricali kada ste se vi masakrirali u Ribnikaru...
Ја не глорификујем то нити тражим оправдаље за то као ти. Ти си заиста болестан лик и то нема везе са ЦГ.

Твој ми&огорац је убица, побио децу и људе.
обојица, Бориловић зове сестру и каже јој да јој је убио оца (његовог ујака) јер он (ујак) од ње "прави Српскињу" и неће то више радити

Ја не глорификујем то нити тражим оправдаље за то као ти. Ти си заиста болестан лик и то нема везе са ЦГ.
дукљански шљам мало му је крви и мржње и зла генерално на Цетињу, па су му за све "криви срби" ово је да провоцира и ботује, то му је намера једина и једини задак због чега је на форум дошао

Back