gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
није јој се допао, а није могла да га искључи једним кликом... е...![]()
![]()
ko piter selers u dobrodoshli mr. chens kad oce one magere sho bi da ga orobe da iskljuchi sa daljincem
![Smejanje :lol: :lol:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/lol.gif)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
није јој се допао, а није могла да га искључи једним кликом... е...![]()
![]()
CAO...shta ce ti te tri tacke na kraju![]()
Шта ту може да буде слатко...![]()
Danas mi prijateljica odletela za Melburn..udaje se ..za tipa kog je upznala preko neta...
pre 6 meseci...
brrr...
znam jednu slicnu pricu... 6 meseci, pa on dosao ovde, pa isli na more, pa ona u australiju da se uda... a onda krenuo pakao... mislim, aj sto se ljudi udaju i zene na brzinu... ali na brzinu i na daljinu - mnogo je to velika kocka...![]()
ma ne, ovo je stara prica, od pre 6-7 godina... dobili i dete, a razveli se brze no sto su se vencali.. nepomirljive razlike... slicna je samo brzina desavanja (udaje) i destinacija (melburn)Ej.. lici... lici...ova je pravnica...jel to ta...![]()
ma ne, ovo je stara prica, od pre 6-7 godina... dobili i dete, a razveli se brze no sto su se vencali.. nepomirljive razlike... slicna je samo brzina desavanja (udaje) i destinacija (melburn)
Ako ste ikada upoznali nekog sa neta koliko je bio uzbudljiv vas susret? Da li je to bilo razocarenje ili odusevljenje...i jeste li nastavili ili je to bilo samo iz znatizelje...Interesuje me pravi li neko od toga nekilep dozivljaj ili bezite od takvih situacija?![]()
upoznala sam samo dva decka i to jako davno jos u srednjoj skoli i nije bilo lose , onako druzili smo se neko vreme i to je to.
Jedno iskustvo....strah od nepoznatog, od razocarenja......a veliko pozitivno iznenadjenje i lepo iskustvo donekle....![]()