A
arielle
Gost
Ako ste ikada upoznali nekog sa neta koliko je bio uzbudljiv vas susret? Da li je to bilo razocarenje ili odusevljenje...i jeste li nastavili ili je to bilo samo iz znatizelje...Interesuje me pravi li neko od toga nekilep dozivljaj ili bezite od takvih situacija? 
ops:
Hocu i ja nesto da kazem na tu temu. Upoznala sam se sa trojicom momaka preko neta. Jedan je stvarno divan decko. Na zalost, ne zivimo u istom gradu pa se nismo videli, ali u kontaktu smo preko telefona, pisama, poruka itd. Jos jednom predivan je decko. Blago Nislijkama koje mogu da se vidjaju sa njim. Drugi je ok kao prijatelj. Imali smo malo razlicita ocekivanja od tog druzenja. Tipa on je zauzet, ali bi hteo da se vidja sa jos nekom, sve bez obaveza, tako da je ta varijanta otpala. Cujemo se mi itd. ali kad se vidimo on ocekuje nesto vise(manje) od caskanja. Treci je totalni smor, koji rezonuje tipa "ako je htela da se vidi sa nepoznatim tipom, sigurno ce hteti i da se kresne(oprostite mi na izrazu) na prvom sastanku. Toliko o tome s moje strane