poznajete li poznate?

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Setih se jedne teme koja je bas za "svastaru"... Poznajete li neku poznatu licnost i koga? Imate li prilike da se susretnete s nekim od njih na poslu na nekoj zabavi ili vec gde...cenite li ono zbog cega je poznata...Eto ja cu prva...srela sam ih puno kroz posao kroz zabavu...Najlepse mi je poznanstvo sa Colom koji je izuzetno zabavan a i kupovao je svojevremeno u mojoj radnji...Zatim Danilo Ikodinovic nas na zalost bivsi najbolji vaterpolista ali simp lik..Od onih smesnih tu je cuveni Era koji me doduse nije zvao na svadbu ali je klopa u njegovom motelu i njegovo gostoprimstvo nezaboravno...Upoznala sam od glumica Jelenu Zigon, Oliveru Markovic, Misu Janketica...Zatim Indexovca Bicka...Zao mi je sto sam propustila zurku na kojoj je bio Milan Gutovic...Ah da i Nikola Kojo koji je tako tih i povucen u drustvu...ali veliki kavaljer....

ja imam simpaticno iskustvo sa knezom.pre dosta godina muvao me jedan podgoricanin.posle par meseci kaze on meni napisao sam ti pesmu,bice veliki hit,pevace je knez,pesma se zove dal si ikada mene volela.i stvarno dodje leto,diskoteka,a di dzej knez i non stop pusta tu pesmu.jedno vece ja mu pridjem i pitam ko je napisao to,a on kaze ja.okrenem se ja,kad on,cekaj jesi li ti ta i ta?:eek:ja bre.kaze e tu pesmu je napisao........ za tebe,al smo se dogovorili da kazemo da je moja.u roku od dva dana,pesma postade veliki hit,a ja naravno prosirih pricu o svojoj slavi.
kad...
jedna dobra dusa mi kasnije rece,ma nije bre,njih dvojica su komsije pa su se dogovorili da ce knez to reci ako mu pridje jedna luda sa takvim pitanjem.
posle me ni dunav nije mogao oprati...osta za moje drustvo to moja pesma

Ne, mislim da nikog nisam upoznala (ili su ostavili takav utisak da se ni ne sećam njihz:mrgreen:), ali mi to deluje nekako veštački...
Svi oni su "upoznali" na hiljade svojih obožavalaca, a verujem da ih se ni ne sećaju, a nama "smrtnicima" oni ostali u divnom sećanju i na to gledamo kao na nezaboravno iskustvo.
Glupost (naravno, to je moje mišljenje)!
:zpozdrav:

Back