Pozivno pismo

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Pozdrav momci i devojke :D

Drugarica želi doći kod mene u posetu sa Tajlanda na par dana ali nije sigurna da li će joj odobriti vizu bez pozivnog pisma. Tako da ne bih rizikovao, ima li neko iskustva oko procedure? Šta treba da uradim da sve bude overeno i da se pismo njoj prosledi?

Ako bilo sta treba,onda kontaktiraj nasu ambasadu tamo i objasnice ti,ili ako mozes kontaktiraj njihovu ambasadu kod nas i oni ce ti objasniti.Uglavno ambasade resavaju te stvari.

Pozdrav momci i devojke :D

Drugarica želi doći kod mene u posetu sa Tajlanda na par dana ali nije sigurna da li će joj odobriti vizu bez pozivnog pisma. Tako da ne bih rizikovao, ima li neko iskustva oko procedure? Šta treba da uradim da sve bude overeno i da se pismo njoj prosledi?

Ako zivis u nekoj EU drzavi onda samo ukucas u Google ( recimo na nemackom Einladungsbrief) i dobijes odmah formular
sa svim uputsvima kako, sta i gde. Mozes da odes i u Ausländeramt u svom gradu i da od njih uzmes formular, njima i dostavljas
ispunjen formular,a oni ce ti i objasniti postupak.

Pozdrav, potrebna mi je tačna informacija, jer na internetu ima dosta netačnih.
Da li mogu poslati pozivno pismo (zbog dobijanja vize) nekome da dođe u Srbiju, ukoliko ne radim, jer sam student. Ne znam da li bi takvo pismo bilo prihvaćeno ili je uslov da je pozivar zaposlen? Ili ukoliko neko može da mi napiše kome da se obratim za ovu informaciju?

Hvala puno unapred, zaista bi mi značio odgovor. :)

Back