Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
blondi:al ja stvarno nisam osetila nista...a sta si ti osetio, kojinu _ _ _ _?
![]()
Ha ha ha..................ne nešto je bilo vezano za AV.........ili mi se učinilo......yebiga......8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
blondi:al ja stvarno nisam osetila nista...a sta si ti osetio, kojinu _ _ _ _?
![]()
Valjda zato sto si osecajan :-) ...Supertajni:Zašto imam osećaj da ovde ima više od običnog komentara?............pozdrav!
neki vole ukrstenice, neki raspustenice - po zelji 8)Supertajni:Ha ha ha..................ne nešto je bilo vezano za AV.........ili mi se učinilo......yebiga......8)
kojote:Valjda zato sto si osecajan :-) ...
naravno da ima. Blondika je rasna kucka, te joj stoga i onomatopeja iste lepo pri(u)staje ( kao i sve ostalo sto joj se u ustasca uturi :-) )
............odzdrav!
aha a najbolje mi stoji lizalicakojote:Valjda zato sto si osecajan :-) ...
naravno da ima. Blondika je rasna kucka, te joj stoga i onomatopeja iste lepo pri(u)staje ( kao i sve ostalo sto joj se u ustasca uturi :-) )
............odzdrav!
neeee tajanstveniSupertajni:He he he......ovo je nešto između vas....pa kad završite....ja sam preko puta u kafiću.....8)
blondi:neeee tajanstvenibilo je izmedju vas koja je samo prosirio fantaziju na troje
![]()
mada si ti za dvojicu, I know glancanje i taj radSupertajni:Yebote kako god okrenem trojka.......mada.............8)
blondi:mada si ti za dvojicu, I know glancanje i taj rad![]()
stavi zarez! nije bas ocigledno dal si rekao: eto srce moje glupo ili eto srce moje, glupo bi bilo....Supertajni:Eto srce moje glupo bi bilo da se sam hvalim......................he he he......8)
blondi:stavi zarez! nije bas ocigledno dal si rekao: eto srce moje glupo ili eto srce moje, glupo bi bilo....![]()
ma osecam te na vodi 8)Supertajni:Moja greška ali znaš ti već na šta sam mislio.....................8)
Mu nismo Miblondi::shock:
ostario si mi nesto![]()
znam, prosto neodoljiva 8)kojote:Mu nismo Mi
Mu si Ti![]()
![]()
sVe si lepsa i G.luplja :-) :razz: