DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.463
Ne idem vise na nikakve svadbe, slavlja ...ili bilo sta tog tipa niti me to vise interesuje, a pogotovo sam stavio tacku nakon gubitka zene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idem vise na nikakve svadbe, slavlja ...ili bilo sta tog tipa niti me to vise interesuje, a pogotovo sam stavio tacku nakon gubitka zene.
Naravno da se poziva. Nije to slava. Mesta su često ograničena i raspored sedenja nekada je važan. Hajde sada sve bivše da mi dođu i njoj svi bivši.
Ali joj je fora solidna.
Sve ili samo srcu drage?![]()
Pa, ako je neka bi…Dala je njemu, ali ne i njoj. Mora nesto i za mladu !
Ni slučajno osim ako nisu bas u nekim prijateljimskim odnosima bili pre, pa ljubav, pa opet prijatelji.
Njoj je dala mladozenjuDala je njemu, ali ne i njoj. Mora nesto i za mladu !
Кажу да је сада непристојно ако дођеш са мање од 200.Ulaznica 100€
a u drugarstva pre ebacine?Ne vjerujem u drugarstva nakon ebačine.
Ne!
ne dodjes...sta ima da se blamiras kad su danas svi skorojevici i samo misle na pare pa se zato kao staro vesele i prave svadbe.Кажу да је сада непристојно ако дођеш са мање од 200.
Када немам паре, ја не идем.ne dodjes...sta ima da se blamiras kad su danas svi skorojevici i samo misle na pare pa se zato kao staro vesele i prave svadbe.
lepo kazes hvala na pozivu ali socijalan sam slucaj, a necu da budem predmet cinicnih pogleda vasih dobrostojecih gostiju
da vis kako ce oma da se stavlja licemerni puder na obraz, ma ne ne, ne treba da donosis nista, ti si dobrodosao gost uvek , ma mi te volimo, volimo te ko majka mrtvo dete u pm...i sl. sranja.
pametni ljudi ni ne prave svadbe, zabole ih. samo se registruju i kazu najblizoj familiji kad se sve zavrsi. trebali bi i mi vegas neki da imamo za to. zaruke pa brak i razvod oma posle prve bracne noci jer je mlada nevina samo u lakat
il muzu nece da se digne![]()
Зову и долазе им.Koga sve nece zvati danasnji mladenci zbog jebene koverte.
Zato ja uvek iskombinujem godišnji odmor sa tim glupostimaКажу да је сада непристојно ако дођеш са мање од 200.
Не можеш увек.Zato ja uvek iskombinujem godišnji odmor sa tim glupostima![]()