Pozivamo sve clanove SNS-a da napuste SNS i prikljuce se narodnoj pobuni!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srdjan Zunic, Vilibald Eric, Djordje Visekruna, Dejan Mirovic, Ratko Ristic, Davor Kalajzic, Miroslav Parovic, Kuzovic ....mali je broj zena, mislio sam na onu Jelenu Pavlovic ali ne, vidim da bi ona pustila vucica i njegovu bandu da prodju nekaznjeni a sama je pravnica, sama je to rekla nisu to moje reci....

Pre godinu dana nade su polagane u Nestorovića,
pre toga u Belog Preletačevića,...više i ne pamtim.
Svake godine novi Mesija.

Francuzi spalise pre par meseci Francusku i ona pedercina Makron uvede taj zakon o penziji.
To je suština što mnogi naši ljudi ne vide. Francuzi protestuju, popale grad, ali na kraju IZGUBE. Vlast uradi šta hoće. Energija protesta se mora kanalisati u konkretne političke organizacije koje će se boriti za vlast. Nepolitički protesti su beskorisno gubljenje vremena.

Pre godinu dana nade su polagane u Nestorovića,
pre toga u Belog Preletačevića,...više i ne pamtim.
Svake godine novi Mesija.
Oni su ocigledno bili projekat, odjednom medijski prostor, popularnost ....jasno je cije je to delo, eto za MOBU nisi ni cuo da ti ja nisam ovde rekao, zato sto su oni skrajnuti, gurnuti po stranu, samo na netu sto moze da se nadje.

To je suština što mnogi naši ljudi ne vide. Francuzi protestuju, popale grad, ali na kraju IZGUBE. Vlast uradi šta hoće. Energija protesta se mora kanalisati u konkretne političke organizacije koje će se boriti za vlast. Nepolitički protesti su beskorisno gubljenje vremena.
Eto prosle godine je bilo par stotina ljudi i sta su radili ovi iz SPN ?
To svi znamo ovde da se ne ponavljam ko papagaj.

Novo pravoslavlje je jace od svake politike, tako da posto je trend biti lopov, novopravoslavski, to je svaki Srbin pre svega novopravoslavac, pa onda politicki aktivan..

Nego daj kaznu od 40 000 dinara dvojici trojici i da se pravi expo bre....da se zgnu tih 18 milijardi ....ce budne 22 , u po 10 marke...
Dok se ne iskristalise globalna situacija los tajming bas bas los

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back