DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 48.904
Nema nikakve pobune samo razum i zdravo razmisljanje.I ja sam pomislio da ovo pravilnikom nije sozvoljeno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nikakve pobune samo razum i zdravo razmisljanje.I ja sam pomislio da ovo pravilnikom nije sozvoljeno.
Francuzi spalise pre par meseci Francusku i ona pedercina Makron uvede taj zakon o penziji.
Srdjan Zunic, Vilibald Eric, Djordje Visekruna, Dejan Mirovic, Ratko Ristic, Davor Kalajzic, Miroslav Parovic, Kuzovic ....mali je broj zena, mislio sam na onu Jelenu Pavlovic ali ne, vidim da bi ona pustila vucica i njegovu bandu da prodju nekaznjeni a sama je pravnica, sama je to rekla nisu to moje reci....
E u tome je sustina svih problema.Ono što je čak bitnije od rušenja SNSa jeste sprečavanje da nam se opet desi neki novi SNS. DOS je tu fulao potpuno već 2003. godine kad su krenuli koketirati sa SPSom i kasnije ih rehabilitovali i vratili u vlast 2008. godine a usput finansirali stvaranje SNSa.
To je suština što mnogi naši ljudi ne vide. Francuzi protestuju, popale grad, ali na kraju IZGUBE. Vlast uradi šta hoće. Energija protesta se mora kanalisati u konkretne političke organizacije koje će se boriti za vlast. Nepolitički protesti su beskorisno gubljenje vremena.Francuzi spalise pre par meseci Francusku i ona pedercina Makron uvede taj zakon o penziji.
Oni su ocigledno bili projekat, odjednom medijski prostor, popularnost ....jasno je cije je to delo, eto za MOBU nisi ni cuo da ti ja nisam ovde rekao, zato sto su oni skrajnuti, gurnuti po stranu, samo na netu sto moze da se nadje.Pre godinu dana nade su polagane u Nestorovića,
pre toga u Belog Preletačevića,...više i ne pamtim.
Svake godine novi Mesija.
Eto prosle godine je bilo par stotina ljudi i sta su radili ovi iz SPN ?To je suština što mnogi naši ljudi ne vide. Francuzi protestuju, popale grad, ali na kraju IZGUBE. Vlast uradi šta hoće. Energija protesta se mora kanalisati u konkretne političke organizacije koje će se boriti za vlast. Nepolitički protesti su beskorisno gubljenje vremena.
Protraćili su masu ali ne može se zanemariti to da su uskratili SNSu 2/3 u Skupštini čime su ih blokirali da mijenjaju Ustav i izbace Kosovo iz njega.Eto prosle godine je bilo par stotina ljudi i sta su radili ovi iz SPN ?
To svi znamo ovde da se ne ponavljam ko papagaj.
Nema nikakve pobune samo razum i zdravo razmisljanje.
Ako cemo samo to da racunamo, oni nista vise nisu ni uradili od toga.Protraćili su masu ali ne može se zanemariti to da su uskratili SNSu 2/3 u Skupštini čime su ih blokirali da mijenjaju Ustav i izbace Kosovo iz njega.
Jel to DB pisao taj pravilnik?Zabranjeno je:
Verovatno ima još toga ali me mrzi da čitam Pravilnik.
- organizovanje posetilaca Krstarice na bilo koji način
- posredno ili neposredno pozivanje na organizovanje, bunt, proteste, masovna okupljanja i slično
Slažem se, ali i to je "nešto". Ništa konkretno naravno, ali makar su blokirali de iure priznanje Kosova za sada. Ne isključujem neki dogovor sa SNSom oko toga ako zapadne gazde pritegnu.Ako cemo samo to da racunamo, oni nista vise nisu ni uradili od toga.
Kontam da je to zato da ne bi vlasnik upao u probleme da mu policija ili BIA otkriju da mu se na forumu organizuju planovi za "nasilno rušenje ustavnog poretka".I mene je to cudilo i to treba da pitamo vlasnika ovog foruma zasto je napisano to kako je napisano i ko ce meni da zabrani nesto?
Jel to DB pisao taj pravilnik?
Dok se ne iskristalise globalna situacija los tajming bas bas losNovo pravoslavlje je jace od svake politike, tako da posto je trend biti lopov, novopravoslavski, to je svaki Srbin pre svega novopravoslavac, pa onda politicki aktivan..
Nego daj kaznu od 40 000 dinara dvojici trojici i da se pravi expo bre....da se zgnu tih 18 milijardi ....ce budne 22 , u po 10 marke...
studenti se ujedinili krenuli u protest,