Pozivam malenog na debatu

Christadelphian:
sotona
njegov nastanak i delovanje
izvoli maleni
molim ostale da daju komentare i da pitaju posle njegovog i mog posta!

Od juce, kad si napisao ovaj post pa sve do danas, imao sam velike muke da odlucim sta da radim sa tim.

Imam strahovitu zelju da se upustim u tu debatu. S druge strane ona nece voditi nigde. Odnosno samo sotona ce imati koristi od nje. Njegovo ce se ime ovde spominjati iz posta u post.

Kao hrscanin moja prevashodna duznost je da idem i da objavim evandjelje - da svi narodi postanu Hristovi ucenici pouceni u svemu onom sto nam je on ostavio.

Raspravljati o sotoni je, dakle, samo gubljenje vremena koje moze da se iskoristi na sirenje istinskog evandjelja. Uostalom, vec sam napisao na ovom forumu, Biblija je dokazala postojanje sotone, nazivajuci ga imenom, sve ostalo su bapske price. Lupetanje i nadmudrivanje.

Dakle, ako ti, dragi moj Hristadelfijanac, svedocanstvo Bbilije nije dovoljno sta bih ja mogao da doprinesem tvom prosvetljenju.

Kao sto je Avram odgovorio bogatasu drzeci Lazara u narucju - ako ne veruju Mojsiju nece poverovati ni ako se neko vrati iz mrtvih.

Ja svojom voljom necu da ucestvujem u ovoj debati.

Poštujem tvoju odluku i izvinjavam se što sam te pozvao ovako javno na debatu o nečemu što si opisao kako misliš da bi delovalo.
Suština debate nije da se ti i ja sukobima u raspravi već da ti i ja iznesemo svoje tumačenje a drugi nama da postavljaju pitanja .
Što se tiče protivnika - sotone
mislim da je vrlo bitno da znamo šta je on i ko je on time bi nam i mnoge druge stvari bile jasne kao i sam Isus.
Druga stvar ja naspram sebe u raspravama imam uvek
malenog, Maran atu,Stajića itd
nikad ne evagelistu, pravoslavca,Jsvedoka.
Pozdrav

Back