- Poruka
- 267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ozbiljan sam...da sam malo stariji isao bih da branim Kosovo a ne da ga poklanjam siptarima i ostaloj gamadi...
Da, da... :wink:e brate brate sami smo zasrali za kosovo...
Znam dosta, ali mi ne pada na pamet da se u slobodno vreme njime bavim, ponajmanje na forumu...
Svaka chast! 8-)I,zbog toga,moram jos jedno pljutz.
sta je bre bilo majmuni? Sta hocete da nam uzmu sve nase ovi ****** iz evrope ...Da sam malo stariji isao bih da ratujem dole mamu im ***** da pokoljemo one siptare. Ko nije SRBIN ne treba da se mesa oko kosova!!!!
Aj', slazhem se, ali...Svi vi sto mislite da bi trebalo ratovati razmislite sta bi bilo [a mozda i bude za mesec dva dana] od srbije ako iko pocne dole da pravi sra*a...![]()
podrzavam ideju8-)Pozivam sve ucenike osnovnih i srednjih skola u Srbiji da se u slucaju proglasenja nezavisnosti Kosova i Metohije prikljuce bojkotu nastve i protesnoj setnji do americke ambasade i vlade Srbije. Pretpostavljam da ste za ovu akciju vec culi,prica se o tome.
Da biste ucestvovali u akciji ne morate biti pravoslavac, Srbin ili nacionalista. Potrebno je samo da ste covek i da imate malo humanosti prema ljudima koji zive u nehumanim uslovima u juznoj srpskoj pokrajini... U nadi da cete se odazvati pozivu, Milos
pa da, mora biti. 8-) inache cemo ga primorati da promeni avatarka!gandalf je mudar![]()