POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

Luk 12:45 Ako li kaže sluga u srcu svom: Neće moj gospodar još zadugo doći; i stane biti sluge i sluškinje, i jesti i piti, i opijati se;
Luk 12:46 Doći će gospodar toga sluge u dan kad se ne nada, i u čas kad ne misli, i raseći će ga, i deo njegov metnuće s nevernima.
Luk 12:47 A onaj sluga koji zna volju gospodara svog, i nije se pripravio, niti učinio po volji njegovoj, biće vrlo bijen;

po stihovima koje si sam postavio a odnosi se na 13 glavu,a ne na 6 svi ce biti na kolenima.nigde ne pise da ce neko zaustaviti zver..
sam si zeznuo stvar ..nisam ti ja kriva..:)

E sada ce da se pravdate 20 posta?

Pa nije rec o zaustavljanju zveri.

Mogli ste da pitate.

Postoje milion pitanja oko zveri.
Ja ne mogud a ih objasnim uvek u svakom postu.

Barem je to logicno i razumno.

Nego sam postavio link na ovoj temi u kojoj se vidi ko ce zaustaviti zver.

Osim toga citiram stihove iz Biblije pa ste it amo moglid a pogledate ko ce da zaustavi zver...

Iz tog posta takodje niste mogli da zakljucite da sam igde ista rekao o propasti rusije.

Znaci i da vam je jezik brzi od misli?

Govorio sam o pokusjamima zveri da unsiti Snokija.

Ali nigde nsiam rekao da ce uspeti.

Jer to nije tama

Poslednja izmena:
E sada ce da se pravdate 20 posta?

Pa nije rec o zaustavljanju zveri.

Mogli ste da pitate.

Postoje milion pitanja oko zveri.
Ja ne mogud a ih objasnim uvek u svakom postu.

Barem je to logicno i razumno.

Nego sam postavio link na ovoj temi u kojoj se vidi ko ce zaustaviti zver.

Osim toga citiram stihove iz Biblije pa ste it amo moglid a pogledate ko ce da zaustavi zver...

Iz tog posta takodje niste mogli da zakljucite da sam igde ista rekao o propasti rusije.

Znaci i da vam je jezik brzi od misli?

Govorio sam o pokusjamima zveri da unsiti Snokija.

Ali nigde nsiam rekao da ce uspeti.

Jer to nije tama
e to nije zverko onda..prorocanstvo propalo..ovaj zverko iz biblije sve rusi..:D

e to nije zverko onda..prorocanstvo propalo..ovaj zverko iz biblije sve rusi..:D

Pa u ovoj prici Rusija nije predstavljena kao zver,

Jer ona ne ide po svetu da osvaja narode i ubija, preti i otima i ponasa se zverski.

Ona je predstavljena kao Carevina.

Dok su sjedinjene drzave i njihovi saveznici zver, koje se ponasaju kao zver.

Zver ima svoje zakone i prava i oni su promenjivi, zavisi od interesa i koristi zveri.

Dakle to nisu nikako ljudska prava, vec prava koja ostvaruju ciljeve zveri...

Pa u ovoj prici Rusija nije predstavljena kao zver,

Jer ona ne ide po svetu da osvaja narode i ubija, preti i otima i ponasa se zverksi.

Ona je predstavljena kao Carevina.

Dok su sjedinjene drzave i njihovi saveznici zver koje se ponasaju kao zver.

Zver ima svoje zakone i prava i oni su promenjivi, zavisi od interesa i koristi zveri.
ko je zverko..jel znas?:D

Rusija nece biti samo balans 2 zveri.

Vec i 1 zveri antihristu.

Dan 11:44 Ali će ga glasovi (Coveka pogibli) sa istoka i sa severa smesti, te će izaći sa velikim gnevom da pogubi i zatre mnoge.

To ne znaci da ce Rusija mozda na pocetku popustiti, ali kada stvar prokuva kao zadnjih dana, onda ce delovati.

Ali onaj ko ce unistiti potpuno 1 i 2 zver je sam Hristos...

Dan 2:34 Ti gledaše dokle se odvali kamen bez ruku, i udari lik u stopala bronzana i zemljana, i satre ih.
Dan 2:35 Tada se satre i gvoždje i zemlja i bronza i srebro i zlato, i posta kao pleva na gumnu u leto, te odnese vetar, i ne nadje mu se mesto; a kamen, koji udari lik, posta gora velika i ispuni svu zemlju.

2.Thes 2:8 Pa će se onda javiti bezakonik, kog će Gospod Isus ubiti duhom usta svojih, i iskoreniti svetlošću dolaska svog;

Poslednja izmena:
Govorili smo o tome u drugoj temi...

Svi mogu da vide da su Jevreji ti koji kontrolišu Drugu zver iz Otkrivenja...

(zar nije diabolični Master plan, kada ceo svet koji trpi torturu i tiraniju ove zveri, misli da su Jevreji ti koji vuku glavne konce a ne prva zver koja se krije iza mnoštva tajnih društava a u ovom slučaju - Cionista)

Poslednja izmena:
Rusija nece biti samo balans 2 zveri.

Vec i 1 zveri antihristu.

Dan 11:44 Ali će ga glasovi (Coveka pogibli) sa istoka i sa severa smesti, te će izaći sa velikim gnevom da pogubi i zatre mnoge.

To ne znaci da ce Rusija mozda na pocetku popustiti, ali kada stvar prokuva kao zadnjih dana, onda ce delovati.

Ali onaj ko ce unistiti potpuno 1 i 2 zver je sam Hristos...

Dan 2:34 Ti gledaše dokle se odvali kamen bez ruku, i udari lik u stopala bronzana i zemljana, i satre ih.
Dan 2:35 Tada se satre i gvoždje i zemlja i bronza i srebro i zlato, i posta kao pleva na gumnu u leto, te odnese vetar, i ne nadje mu se mesto; a kamen, koji udari lik, posta gora velika i ispuni svu zemlju.

2.Thes 2:8 Pa će se onda javiti bezakonik, kog će Gospod Isus ubiti duhom usta svojih, i iskoreniti svetlošću dolaska svog;

super onda..stihovi iz biblije puj pike ne vazi..Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
rusija nece moci nista..o ye..:D

Ova planeta je okupirana od Sotone pre nego što su nastale države..

ljudi misle da Sotona ne postoji a on kontroliše svaku osobu koja nije odlučila da se oslobodi karaktera koji vezuje grešnika sa ocem laži.

Nije potrebno da njegove pristalice pokazuju militantni karakter (kao npr. ubica Baraba), to mogu biti i sveštenici (kao što smo videli u Hristovo vreme)!

Sveto pismo nas obaveštava da kxrva sedi na zveri i da se sa njom kurvaju carevi zemaljski (to nije teško razumeti kada se poznaje istorija i savremeni trendovi globalizma)...

Rev 17:1 I dođe jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: Hodi da ti pokažem sud kxrve velike, koja sedi na vodama mnogima.
Rev 17:2 S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njena.
...

Poslednja izmena:
Digresija...

(povezanost greha i onoga koji je izmislio greh)

Joh 8:31 Tada Isus govoraše onim Jevrejima koji Mu verovaše: Ako vi ostanete na mojoj besedi, zaista ćete biti učenici moji,
Joh 8:32 I poznaćete istinu, i istina će vas izbaviti.
Joh 8:33 Odgovoriše i rekoše Mu: Mi smo seme Avraamovo, i nikome nismo robovali nikad; kako ti govoriš da ćemo se izbaviti?
Joh 8:34 Isus im odgovori: Zaista, zaista vam kažem da je svaki koji čini greh rob grehu.
Joh 8:35 A rob ne ostaje u kući vavek, sin ostaje vavek.
Joh 8:36 Ako vas, dakle, Sin izbavi, zaista ćete biti izbavljeni.
Joh 8:37 Znam da ste seme Avraamovo; ali gledate da me ubijete, jer moja beseda ne može u vas da stane.
Joh 8:38 Ja govorim šta videh od Oca svog; i vi tako činite šta videste od oca svog.
Joh 8:39 Odgovoriše i rekoše Mu: Otac je naš Avraam. Isus im reče: Kad biste vi bili deca Avraamova, činili biste dela Avraamova.
Joh 8:40 A sad gledate mene da ubijete, čoveka koji vam istinu kazah koju čuh od Boga: Tako Avraam nije činio.
Joh 8:41 Vi činite dela oca svog. Tada Mu rekoše: Mi nismo rođeni od kurvarstva: jednog Oca imamo, Boga.
Joh 8:42 A Isus im reče: Kad bi Bog bio vaš Otac, ljubili biste mene; jer ja od Boga iziđoh i dođoh; jer ne dođoh sam od sebe, nego me On posla.
Joh 8:43 Zašto ne razumete govor moj? Jer ne možete reči moje da slušate.
Joh 8:44 Vaš je otac đavo; i slasti oca svog hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži.
Joh 8:45 A meni ne verujete, jer ja istinu govorim.
Joh 8:46 Koji me od vas kori za greh? Ako li istinu govorim, zašto mi vi ne verujete?
Joh 8:47 Ko je od Boga reči Božije sluša; zato vi ne slušate, jer niste od Boga.
Joh 8:48 Tada odgovoriše Jevreji i rekoše Mu: Ne govorimo li mi pravo da si ti Samarjanin, i da je đavo u tebi.
Joh 8:49 Isus odgovori: U meni đavola nema, nego poštujem Oca svog; a vi mene sramotite.
Joh 8:50 A ja ne tražim slave svoje; ima koji traži i sudi.
Joh 8:51 Zaista, zaista vam kažem: ko održi reč moju neće videti smrt doveka.
Joh 8:52 Tada Mu rekoše Jevreji: Sad videsmo da je đavo u tebi: Avraam umre i proroci, a ti govoriš: Ko održi reč moju neće okusiti smrt doveka.
Joh 8:53 Eda li si ti veći od oca našeg Avraama, koji umre? I proroci pomreše: ko se ti sam gradiš?
Joh 8:54 Isus odgovori: Ako se ja sam slavim, slava je moja ništa: Otac je moj koji me slavi, za kog vi govorite da je vaš Bog.
Joh 8:55 I ne poznajete Ga, a ja Ga znam; i ako kažem da Ga ne znam biću laža kao vi. Nego Ga znam, i reč Njegovu držim.
Joh 8:56 Avraam, otac vaš, bio je rad da vidi dan moj; i vide, i obradova se.
Joh 8:57 Tada Mu rekoše Jevreji: Još ti nema pedeset godina, i Avraama li si video?
Joh 8:58 A Isus im reče: Zaista, zaista vam kažem: Ja sam pre nego se Avraam rodio.
Joh 8:59 Tada uzeše kamenje da bace na Nj; a Isus se sakri, i izađe iz crkve prošavši između njih i otide tako.

Poslednja izmena:
Hajmo malo da razmislimo i da vidimo da li je Sotonin plan da sve ljude navede da misle da Jevreji stoje iza ovog zla na svetu.

(ovo pitanje je za dužu priču, ali potrebno je da ukratko razjasnimo ko na osnovu pisma vuče glavne konce, da ne bi došlo do zabune u ovoj temi)

Ima li Sotona neki cilj sa ovakvom predstavom u umovima svih ljudi? Naravno!

Poslednja izmena:
Ima li ovde takvih koji razmisljaju???

Ili barem da znaju o cemu ti to pricas?

Zar je moguce da ste toliko primitivni da niste ukapirali moje pisanje gore, ili ste zli i namerno to predstavljate pogresno?

Ово је баш онако хришћански и човекољубно....сам себе дискредитујеш и оно о чему причаш.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Nije jevrejska već Sotonska zavera!

Ali s obzirom da ste rekli da niste hrišćanin, verovatno ne smatrate da dotična osoba postoji i zato ne vidite da pali anđeli kontrolišu sve ljude koji nisu odlučili da se oslobode greha.

А сматраш ли ти да Световид и Весна постоје?

možete li zamisliti harmoniju u svetu u kojem vlada Sotona?

???

Prosto je apsurdno pomisliti da nakaradnost ovog sveta treba ovekovečiti spajanjem svih tih suprotnosti i to proglasiti za ljubav!

Pa ipak većina ljudi želi baš takav svet...

(da ne moraju da ostave greh, da ne moraju da promene karakter, da ne moraju da se menjaju)

i upravo zato što većini ne smeta greh, dolazi do ujedinjenja svih mogućih religija (zabluda)!

Cela planeta dolazi pod upravu Sotone - dobrovoljno uz pristanak svih ljudi!

Није ми јасно стварно. Игнорише питања као да ће онај ко их је поставио променити мишљење или заборавити да их је поставио. Што онда учествује на форуму?

- - - - - - - - - -

Prosto je apsurdno pomisliti da nakaradnost ovog sveta treba ovekovečiti spajanjem svih tih suprotnosti i to proglasiti za ljubav!

Pa ipak većina ljudi želi baš takav svet...

(da ne moraju da ostave greh, da ne moraju da promene karakter, da ne moraju da se menjaju)

i upravo zato što većini ne smeta greh, dolazi do ujedinjenja svih mogućih religija (zabluda)!

Cela planeta dolazi pod upravu Sotone - dobrovoljno uz pristanak svih ljudi!

Ти мислиш да су све религије заблуде? Што си онда верник?

Ово је баш онако хришћански и човекољубно....сам себе дискредитујеш и оно о чему причаш.:hahaha:

- - - - - - - - - -

А сматраш ли ти да Световид и Весна постоје?

Naravno da je hriscanski primitivizam nazvati primitivizam.

Vi cak i ne znate oc emu ovde pricamo.

Neozbijlni ste i nastupate primitivno i i zato covek ne zeli da vam odgovara,

Kazete covekoljublje???

Vi ste covek???:eek:

Zamoljavam vas da napustite ovu temu jer ona nije za vas.

Poslednja izmena:
Hrist je pomagao ljudima i govorio istinu, pa ipak većina je odlučila da se ogluši na reči razuma...

a sada navodno ceo svet prihvata Hrista, s tom razlikom da se ne pravi razlika između dobra i zla!

Među ovakvim stanovnicima planete, Sotona može da se pojavi i da se predstavi kao Hristos!

Sve je pripremljeno za završni čin njegovog REMEK DELA...

PREVARE

Poslednja izmena:

Back