Позив на ликвидацију Срба преко чет канала

djuramc

Aktivan član
Poruka
1.249
Poziv na likvidaciju Srba preko čet kanala

Cetvrtak, 24. januar 2008. 11:59

Korisnicima internet čet kanala Bosnia upućen je poziv da se priključe akciji koja ima za cilj likvidaciju Srba u Bosni i Hercegovini i šire, pišu banjalučke "Nezavisne novine".

Poruku je u sredu u 14.49 časova poslala osoba pod nadimkom "Kampanja", navodeći da poziv upućuje organizacija u nastanku.

"'Kampanja' Zdravo. Ako želiš da se priključiš akciji 'Bosna Bosancima, kazna Srbima', koja ima za cilj likvidaciju Srba u BiH, pa i šire, odgovori. Da, ovo jeste, i ne, ovo nije teroristička organizacija. Ovo je organizacija u nastanku. Hvala, živjela Bosna, pomrli Srbi", napisao je korisnik pod nadimkom "Kampanja".

Nakon ove poruke Udruženje građana "Front" iz Tuzle pozvalo je Ministarstvo bezbednosti BiH i sve nadležne institucije da istraže ovaj slučaj i kazne počinioca, a najavili su da će o tome obavestiti i sve ambasade u BiH.

(Tanjug)

Да смо ми позвали на линч муслимана или шиптара, вест би стигла и до BBC-а, или CNN-а. Б92 би од тога направио сензацију...
 
Да смо ми позвали на линч муслимана или шиптара, вест би стигла и до BBC-а, или CNN-а. Б92 би од тога направио сензацију...
Немој претеривати, ево неки ''ослободиоци'' у НС запалише пекару (власник је Шиптар), снимише, поставише на јутјуб, и ником ништа.
 
To su bili neki cetnici, radikali i pravoslavni fundamentalisti:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=5851716#post5851716

Четници су у влади Србије, а говорити о "православном фундаментализму" у Војводини је смешно. Овде је везаност за православље старим Србима укорењена, а на који се начин манифестује то православље, види се по односу према католицима, протестантима и хришћанским "сектама" попут назарена или адвентиста. Никада им у Војводини длака с главе није фалила.
 

Back
Top