Poziv na intrervju sa US konzulom nakon sto je viza odobrena

redsonia

Aktivan član
Poruka
1.152
Moji roditelji su bili na intervjuu za US turisticku vizu i nakon par pitanja sluzbenik na salteru im je rekao da su dobili vizu i da ce je dobiti za 2 radna dana DHL-om. Nakon par sati moji roditelji su dobili telefonski poziv iz ambasade u kojem su im trazili su da se vrate jer konzul hoce da prica sa njima.
Gledam na net-u i ne mogu da nadjem da je neko imao slican slucaj.
Da li je neko imao iskustvo intervjua sa konzulom?
Svaka informacija koja moze da pojasni zasto ih zovu da se vrate je dobrodosla. Mi nestrpljivo cekamo ponedeljak kad imaju intervju... :confused:

Mene je konzul zvao na razgovor..
Rekao je da sam kvalifikovan za vizu, ali da moram na administrativni proces 221g.
Nisam znao koga da pitam sta to znaci, pa sam na netu nasao da onda tvoja dokumenta salju na dalju proveru.
Moze da bude zbog imena, prezimena, ili neki podatak se ne slaze koji je naveden u aplikaciji...ne znam ni ja tacno..

...uglavnom posle 6 meseci sam dobio poziv iz ambasade da mi je viza odobrena...
...DHL-om na kucnu adresu kao sto si navela....

...sad da li je to u pitanju kod tvojih roditelja, stvarno ne znam..

Proslo je sve OK... Kad su se prosli put vratili iz US, nisu im udarili pecat u pasos (na carini: BG aerodrom) da su usli u zemlju - konzul ih je pitao vezano za to. Oni nisu ni znali da nisu dobili pecat, a i da jesu, mislili bi da nije bitno... Rekao im je da obrate paznju na to sledeci put, jer moraju imati pecate u pasosu. To je bilo to i dobili su vize... :)

Back