POZIV NA BOJKOT VIPAKOVIH TEMA

vispak:
josh zanimljivija tvoja teorema.Migud..moja su djeca Bosnjaci..po nacionalnosti a ja sam josh zadrzao pravoslavlje..nije to pravoslavlje ko to vase Vlashko u serbiji..to je uvas nakaradno-paganstvo cisto..moje je nesto bolje i cistije..ko cvijet..ali poshto sam ja ipak jedna mala vjerska manjina sa svega nekih tisucu clanova..ipak cu ja,a za ostale neznam..prihvatiti Islam kao vodecu religiju u mojoj Bosni..i josh da ti kazhem..ja poznajem u dushu vas Vlahe..jer sam prije rata na dvije godine zavrshio Vojnu Akademiju u Srbiji..ozenio se Srpkinjom-Vlahinjom i po izbijanju rata u Hrvatskoj ja sam dezertirao i otishao u Bosnu medju svoj narod i bio im at your service..prije sam ti objasnio da je moj pokojni otac sebe nazivao samo Bosancem-pravoslavcem i smatrao je da je Bosna njegova domovina,a nikako Srbija..tako je i mene nauchio da postujem i branim svoju domovinu..pa chak i od onih koji su iste religijske grupe kao ja ako posegnu za mojom domovinom..vishe me zaboli glava objasnjavajuci vam..glupi ste ljudi ko tochak.

I jos nesto, poklanjaj se dobroti ne ideologiji...zato je ovaj tvoj post za mene cista glupost...komplikovana glupost...valjda da zvuci luksuznije

SVEŠTENSTVO SPC PO SVOME PREUREĐUJE DONJI MANASTIR POD OSTROGOM
Prekrečili freske i crtaju svetog Savu
Unutrašnjost hrama Svete Trojice, poznatijeg kao Donji manastir, pod Ostrogom je prekrečena, a na visokim zidovima uskoro će biti naslikane nove freske. Umjesto dosadašnjih motiva iz Novog zavjeta i iz života svetog mjesta, naslućuju se i konture budućih živopisa kakvih do sada nije bilo. Na jednom zidu je već iscrtan lik svetog Save koji bi freskopisci trebalo da oboje. U obimne radove sinoć su se uvjerili i reporteri “Vijesti” kojima sveštenstvo u Donjem manastiru bez blagoslova vladike Jovana nije moglo dati preciznije podatke o razlozima poduhvata koji je juče naišao na podozrenje vjernika. Glavna vrata crkve bila su zatvorena, sporedna otškrinuta, a unutra su na skelama dva mladića i djevojka završavali krečenje. Starješina hrama, otac Pavle, kazao je da o rekonstrukciji unutrašnjosti crkve može govoriti samo vladika ili sveštenik kome on da blagoslov. Otac Pavle samo je kratko prokomentarisao da su u hramu bile "freske novijeg datuma i dosta slabe izrade", a da vladiku novinari mogu kontaktirati danas
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
evo sta vi radite...vi ste poceli debelo za paganizmom

migud:
I jos nesto, poklanjaj se dobroti ne ideologiji...zato je ovaj tvoj post za mene cista glupost...komplikovana glupost...valjda da zvuci luksuznije
ti si imala zelju da nesto napishes ali si totalno pula od bijesa..znash zashto..zbog Bosanaca pravoslavaca ,,koji se nedaju nazivati Vlasima iliti serbaljima.boli te nacionalno otreznjenje i velika zabluda u kojoj su ovi ljudi bili od polovine osamnaestog stoljeca..znash onu sto je onaj shepavac lansirao../gde je srpski opanak stao to je srpska zemlja/'ajd da je makar bila srpska cipela nekako bi se civilozovanije ponasali prema ostalima..ovako opanak ima jak psiho-karakter na onog ko se s njim ponosi..srbadijooooooo!!!!

vispak:
ti si imala zelju da nesto napishes ali si totalno pula od bijesa..znash zashto..zbog Bosanaca pravoslavaca ,,koji se nedaju nazivati Vlasima iliti serbaljima.boli te nacionalno otreznjenje i velika zabluda u kojoj su ovi ljudi bili od polovine osamnaestog stoljeca..znash onu sto je onaj shepavac lansirao../gde je srpski opanak stao to je srpska zemlja/'ajd da je makar bila srpska cipela nekako bi se civilozovanije ponasali prema ostalima..ovako opanak ima jak psiho-karakter na onog ko se s njim ponosi..srbadijooooooo!!!!

Mrski moj Vispak, mene razbesneti mogu samo mama, tata, sestra, brat i decko...jer ih volim. A ti ne znam sta da ucinis ne mozes u meni probuditi bes.

vispak:
podastri dokaze da nijesam ovakav kakvog se opisujem..druga je stvar sto vas ribam odje gdje ste najblesaviji i najmutaviji..Migud,gedza , cicvara i gibanica

Ja, recimo, znam virtuelnog Vispaka i to mi je dovoljno... A te koje ti ribas...to je, od ovoliko ljudi na forumu, samo par labilnih koji jedu karte kad gube igrajuci table... Cvarku jedan!

Back