migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
vispak:josh zanimljivija tvoja teorema.Migud..moja su djeca Bosnjaci..po nacionalnosti a ja sam josh zadrzao pravoslavlje..nije to pravoslavlje ko to vase Vlashko u serbiji..to je uvas nakaradno-paganstvo cisto..moje je nesto bolje i cistije..ko cvijet..ali poshto sam ja ipak jedna mala vjerska manjina sa svega nekih tisucu clanova..ipak cu ja,a za ostale neznam..prihvatiti Islam kao vodecu religiju u mojoj Bosni..i josh da ti kazhem..ja poznajem u dushu vas Vlahe..jer sam prije rata na dvije godine zavrshio Vojnu Akademiju u Srbiji..ozenio se Srpkinjom-Vlahinjom i po izbijanju rata u Hrvatskoj ja sam dezertirao i otishao u Bosnu medju svoj narod i bio im at your service..prije sam ti objasnio da je moj pokojni otac sebe nazivao samo Bosancem-pravoslavcem i smatrao je da je Bosna njegova domovina,a nikako Srbija..tako je i mene nauchio da postujem i branim svoju domovinu..pa chak i od onih koji su iste religijske grupe kao ja ako posegnu za mojom domovinom..vishe me zaboli glava objasnjavajuci vam..glupi ste ljudi ko tochak.
I jos nesto, poklanjaj se dobroti ne ideologiji...zato je ovaj tvoj post za mene cista glupost...komplikovana glupost...valjda da zvuci luksuznije