Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
КАКОООООО
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'vid je shto se nalokala sljivovice i najela belog lukca i slanine..bazhdish kroz ekran..ne podriguj..kobra te ujela..migud:Solidarnost zbog naslova
Adalv:Видим ја да бојкот нема ефекта; како виспапак отвори тему, сви трче да му одговоре! Одох ја са овог форума.
'dje si bona cvecko moja...migud:Pa vole ljudi zabavu... Nego, samo opusteno... I naravno, ova tema ide HOP!
vispak:'dje si bona cvecko moja...
pa shto..korovu..nisam li ja nishta ljepshe zasluzhio kod tebemigud:Tu sam korovu... Nego, eno ti je pamet, kaska iza tebe...
vispak:pa shto..korovu..nisam li ja nishta ljepshe zasluzhio kod tebe
a izvini ti lepo..pretnju ja najvishe mrzim na svijetu..a ima tu najmanje mrznje prema Vlasima..jes' da ih nevolim..ali ih ne mrzim sve..eto ne mrzim Petra Lukovica-Lukica..ne mrzim Cedu Jovanoviva..Biserko..Vucho..Bogdana Bogdanovica NJIH DESETORO..drugo sve ops...!!!!!!!migud:????????!
946 postova= mrznja prema SRBIMA (meni), psovanje, pretnja (?), ...
ЈА СТАВИХ ЖЕНЧЕ ВИСПАКА НА ИГНОРЕ И МИЛИНА, А АДМИНИСТРАТОР БАНОВАО СМ СЕБЕAdalv:Ето, и виспапак се придружио бојкоту, па враћа тему на врх!
Него, где је администратор, да није банован? :-D
vispak:a izvini ti lepo..pretnju ja najvishe mrzim na svijetu..a ima tu najmanje mrznje prema Vlasima..jes' da ih nevolim..ali ih ne mrzim sve..eto ne mrzim Petra Lukovica-Lukica..ne mrzim Cedu Jovanoviva..Biserko..Vucho..Bogdana Bogdanovica NJIH DESETORO..drugo sve ops...!!!!!!!
vispak:pa ne mrzim ni tebe Migud..jes da se malo pokoljemo.ali kazi ko se svadja taj se i voli..
Да му дамо крв на анализу па да видимо колико СРПСКЕ а колико пас..еmigud:Vispak, sto se meni cini da si ti dete poturice i Srpkinje? A tajno ti mamu gu*io Srbin pa je bilo "mamu mu je*em, je*e mi mamu!" Ozbiljna sam. Ima u tebi ljudskosti, i dobrote, je*e te samo taj 600-vekovni raskorak. Bilo bi od tebe nesto da si bio Srbin.
VEOMA ZANIMLJIVA TVOJA ANALIZA..NEGO.KAD JE VEC TAKO 'AJDE TI DA JE I TEBE PODTURIM..PA DA STVAR BUDE KOMPLETNA..NIJE BILO NIKAKVE JEBACHINE U MOJOJ FAMILI SA VLASIMA-ODREDJENIJE srbima U ZADNJIH PETSTO GODINA..A TADA U BOSNI I NIJE BILO VLASCADI..JA JESAM DOBAR COVJEK..UVIJEK BI RADO POMOGAO SVAKOJ vlahinji AKO JE ICEMU..DA NIJE KREZAVA,MASNA OD SLANINE,DA JOJ NE SMRDI BIJELI LUK IZ USTA..DA IMA CISTU I OPRANU ONU STVAR,DA IMA CHIST VESH NA SEBI..DA JOJ JE ONA STVAR MANIKIRANA..JER MI BOSNJACI..NE *EBEMO MEDJEDICE I KOZE KO NASH DIRETORE..ZADNJE NOGE U CIZME PA NAGULI DO JAJA....SRCE SI TI MIGUDmigud:Vispak, sto se meni cini da si ti dete poturice i Srpkinje? A tajno ti mamu gu*io Srbin pa je bilo "mamu mu je*em, je*e mi mamu!" Ozbiljna sam. Ima u tebi ljudskosti, i dobrote, je*e te samo taj 600-vekovni raskorak. Bilo bi od tebe nesto da si bio Srbin.
vispak:VEOMA ZANIMLJIVA TVOJA ANALIZA..NEGO.KAD JE VEC TAKO 'AJDE TI DA JE I TEBE PODTURIM..PA DA STVAR BUDE KOMPLETNA..NIJE BILO NIKAKVE JEBACHINE U MOJOJ FAMILI SA VLASIMA-ODREDJENIJE srbima U ZADNJIH PETSTO GODINA..A TADA U BOSNI I NIJE BILO VLASCADI..JA JESAM DOBAR COVJEK..UVIJEK BI RADO POMOGAO SVAKOJ vlahinji AKO JE ICEMU..DA NIJE KREZAVA,MASNA OD SLANINE,DA JOJ NE SMRDI BIJELI LUK IZ USTA..DA IMA CISTU I OPRANU ONU STVAR,DA IMA CHIST VESH NA SEBI..DA JOJ JE ONA STVAR MANIKIRANA..JER MI BOSNJACI..NE *EBEMO MEDJEDICE I KOZE KO NASH DIRETORE..ZADNJE NOGE U CIZME PA NAGULI DO JAJA....SRCE SI TI MIGUD
josh zanimljivija tvoja teorema.Migud..moja su djeca Bosnjaci..po nacionalnosti a ja sam josh zadrzao pravoslavlje..nije to pravoslavlje ko to vase Vlashko u serbiji..to je uvas nakaradno-paganstvo cisto..moje je nesto bolje i cistije..ko cvijet..ali poshto sam ja ipak jedna mala vjerska manjina sa svega nekih tisucu clanova..ipak cu ja,a za ostale neznam..prihvatiti Islam kao vodecu religiju u mojoj Bosni..i josh da ti kazhem..ja poznajem u dushu vas Vlahe..jer sam prije rata na dvije godine zavrshio Vojnu Akademiju u Srbiji..ozenio se Srpkinjom-Vlahinjom i po izbijanju rata u Hrvatskoj ja sam dezertirao i otishao u Bosnu medju svoj narod i bio im at your service..prije sam ti objasnio da je moj pokojni otac sebe nazivao samo Bosancem-pravoslavcem i smatrao je da je Bosna njegova domovina,a nikako Srbija..tako je i mene nauchio da postujem i branim svoju domovinu..pa chak i od onih koji su iste religijske grupe kao ja ako posegnu za mojom domovinom..vishe me zaboli glava objasnjavajuci vam..glupi ste ljudi ko tochak.migud:Sto si se uzrujao? Nego, ako si ti ozenjen Srpkinjom, a (hajd` nek bude po tebi) neka ti imas mrvu, samo mrvu pravoslavlja, srpstva u sebi, nagradno pitanje: sta su ti deca? ILIRI? Ili je to...e, migude, migude...pa naravno... to je bratstvo i jedinstvo brak, zar ne?
vispak:josh zanimljivija tvoja teorema.Migud..moja su djeca Bosnjaci..po nacionalnosti a ja sam josh zadrzao pravoslavlje..nije to pravoslavlje ko to vase Vlashko u serbiji..to je uvas nakaradno-paganstvo cisto..moje je nesto bolje i cistije..ko cvijet..ali poshto sam ja ipak jedna mala vjerska manjina sa svega nekih tisucu clanova..ipak cu ja,a za ostale neznam..prihvatiti Islam kao vodecu religiju u mojoj Bosni..i josh da ti kazhem..ja poznajem u dushu vas Vlahe..jer sam prije rata na dvije godine zavrshio Vojnu Akademiju u Srbiji..ozenio se Srpkinjom-Vlahinjom i po izbijanju rata u Hrvatskoj ja sam dezertirao i otishao u Bosnu medju svoj narod i bio im at your service..prije sam ti objasnio da je moj pokojni otac sebe nazivao samo Bosancem-pravoslavcem i smatrao je da je Bosna njegova domovina,a nikako Srbija..tako je i mene nauchio da postujem i branim svoju domovinu..pa chak i od onih koji su iste religijske grupe kao ja ako posegnu za mojom domovinom..vishe me zaboli glava objasnjavajuci vam..glupi ste ljudi ko tochak.