POZIV NA BOJKOT VIPAKOVIH TEMA

091005lovci.jpg

jes,diretore u kukuruzima

А док ми стављамо тему на врх, ево виспапку још мало вежбе.
Држи ритам понављајући равномерно:

< дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд!

док иде песма:

"Српска се труба с минарета чује,
Виспака нашег да обрадује"

Adalv:
А док ми стављамо тему на врх, ево виспапку још мало вежбе.
Држи ритам понављајући равномерно:

< дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд!

док иде песма:

"Српска се труба с минарета чује,
Виспака нашег да обрадује"
DAKLEM POLAHKO PRELAZITE NA CASNI ISLAM..NISAM JA DZABE OVDJE

PROGRAMER 2005:
Само га игнориши,он је тотално луд,**** се с магарцом,дописује сам са собом,најтеже је тој будали самој са собом!

On me jos nijednom nije iznervirao, ali mi svaki muskarac jadno zvuci kad pocne prodavati takve price. Vispak je ko zvecka, zabavlja.

Ne vidim u cemu je problem....covek je ovde po zadatku....vas/nas izbor je da li cete ili ne otvoriti njegovu temu ili procitati njegov post.
Niko ovde ne bije po usima i nista se ne mora.
On je odavno na mojoj listi nepozeljnih(jedino on) i tacka,jednostavno imam slab zeludac i necu da citam te bljuvotine,
kao sto mi i ne pada napamet da otvaram njegove teme koje su ciste provokacije.
Stavite ga u listu nepozeljnih i gotovo,izgleda sasavo ali deluje...

father:
Ne vidim u cemu je problem....covek je ovde po zadatku....vas/nas izbor je da li cete ili ne otvoriti njegovu temu ili procitati njegov post.
Niko ovde ne bije po usima i nista se ne mora.
On je odavno na mojoj listi nepozeljnih(jedino on) i tacka,jednostavno imam slab zeludac i necu da citam te bljuvotine,
kao sto mi i ne pada napamet da otvaram njegove teme koje su ciste provokacije.
Stavite ga u listu nepozeljnih i gotovo,izgleda sasavo ali deluje...

Stavio sam ja njega tata na jednu drugu listu, zna on to dobro, pa ce da se iznenadi jednog dana.

Back