jes,diretore u kukuruzima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ја га игноришем онако је туп, глупZex:Štakor je to, samo je zaboravio svoj nadimak. Znam gde se nalazi, ali ne može se lako do njega, mada...Treba preskakati sve njegove postove i ostaviti samo fosila da mu odgovara, jer baš ume da mu ga šukne.
DAKLEM POLAHKO PRELAZITE NA CASNI ISLAM..NISAM JA DZABE OVDJEAdalv:А док ми стављамо тему на врх, ево виспапку још мало вежбе.
Држи ритам понављајући равномерно:
< дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд > дуд < дуд 0 дуд!
док иде песма:
"Српска се труба с минарета чује,
Виспака нашег да обрадује"
vispak:DA MI JE JOS MIGUDA ISLAMIZIRATI
migude mozhda si ti neka babushkara sa jednim krljatkom u gornoj vilici a u donjoj ti...q.u.r.a.cmigud:"Tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomi ga al` zube polomi..."
vispak:migude mozhda si ti neka babushkara sa jednim krljatkom u gornoj vilici a u donjoj ti...q.u.r.a.c
poturim ja tebe takvu kakva si..migud:Mozda.
Al` to i dalje ne menja cinjenicu da si ti poturceni retard.
vispak:poturim ja tebe takvu kakva si..
Bog me kaznio Migude..mali se koci svaki sahat..dobije emperaturu..pa onda pocne povracati..migud:Pa ti si pun frustracija. Te zulja te nacionalna pripadnost, te problemi sa seksom u braku... De nek` te neko okadi...
vispak:Bog me kaznio Migude..mali se koci svaki sahat..dobije emperaturu..pa onda pocne povracati..
migud:Pa ti si pun frustracija. Te zulja te nacionalna pripadnost, te problemi sa seksom u braku... De nek` te neko okadi...
ako te ja ufatim za te magarece ushi..pa ti pokazhem magarecu pizdu na koju si izashaoPROGRAMER 2005:Само га игнориши,он је тотално луд,**** се с магарцом,дописује сам са собом,најтеже је тој будали самој са собом!
PROGRAMER 2005:Само га игнориши,он је тотално луд,**** се с магарцом,дописује сам са собом,најтеже је тој будали самој са собом!
pa shta bi ti drugo..cvijece moje..ne ogu ja vako preko internetamigud:On me jos nijednom nije iznervirao, ali mi svaki muskarac jadno zvuci kad pocne prodavati takve price. Vispak je ko zvecka, zabavlja.
ПА КАО РЕКОШЕ НАШИ СТАРИvispak:poturim ja tebe takvu kakva si..
father:Ne vidim u cemu je problem....covek je ovde po zadatku....vas/nas izbor je da li cete ili ne otvoriti njegovu temu ili procitati njegov post.
Niko ovde ne bije po usima i nista se ne mora.
On je odavno na mojoj listi nepozeljnih(jedino on) i tacka,jednostavno imam slab zeludac i necu da citam te bljuvotine,
kao sto mi i ne pada napamet da otvaram njegove teme koje su ciste provokacije.
Stavite ga u listu nepozeljnih i gotovo,izgleda sasavo ali deluje...