absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
posto lik svaki i svaki dan postuje neka govna, ja bih vas sve pozvao DA NE ODGOVARATE NA NJEGOVE GLUPAVE TOPICE, I DA GA IGNORISETE U MAKSIMALNOJ MERI
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
absonic:posto lik svaki i svaki dan postuje neka govna, ja bih vas sve pozvao DA NE ODGOVARATE NA NJEGOVE GLUPAVE TOPICE, I DA GA IGNORISETE U MAKSIMALNOJ MERI
gusle moje javoroveeremita:СТВАРНО ЉУДИ, НЕМОЈТЕ ВИШЕ ОДГОВАРАТИ НА ТЕМЕ ВИСПАКА... А АКО УПАДНЕ НА ТУЂУ ТЕМУ, ЈЕДНОСТАВНО ГА ПРЕСКОЧИТЕ... СХВАТИТЕ ДА
БОЛЕСНОМ ЧОВЕКУ ПРИЧИЊАВАТЕ ЗАДОВОЉСТВО...
imali gdje u blizini egiptolog da objasni ova klinasta slovaКиМ:ХУ Д ФАК ИС ВИСПАК
vispak:imali gdje u blizini egiptolog da objasni ova klinasta slova
eremita:СТВАРНО ЉУДИ, НЕМОЈТЕ ВИШЕ ОДГОВАРАТИ НА ТЕМЕ ВИСПАКА... А АКО УПАДНЕ НА ТУЂУ ТЕМУ, ЈЕДНОСТАВНО ГА ПРЕСКОЧИТЕ... СХВАТИТЕ ДА
БОЛЕСНОМ ЧОВЕКУ ПРИЧИЊАВАТЕ ЗАДОВОЉСТВО...
КАКООООООGrandfather:Ma samo ga stavite u listu nepozeljnih i vise necete videti njegove gluposti
migud:A sto vas covek toliko nervira? Nije valjda da se primate na njegove postove? Pustite ga da gusla, vidite da nije najmudriji. A sto Jabuchilo rece, zna biti i zabavan. Treba opet da nam natovarite mod. na vrat.
Grandfather:Ma samo ga stavite u listu nepozeljnih i vise necete videti njegove gluposti
КиМ:ХУ Д ФАК ИС ВИСПАК
Kliknes na njegovo ime /pogledajte javni profil/ i sa desne strane u zutoj liniji pise "Dodajte vispak na listu ignorisanih korisnika"Duh Sekire:А КАКО СЕ ТО РАДИ?
vispak:Ту је моја фамилија shumska
Ту је моја Република Smrdsка....