- Poruka
- 12.877
Svedoci smo žestoke pljuvačine kako na ovom forumu, tako i inače na političkoj sceni. Učesnici se uglavnom trude da što je moguće više ocrne protivnike, ne birajući reči i ne osvrćući se na to šta je laž, a šta istina. Teško mi je da uočim šta mi svim tim dobijamo. Mene recimo ne zanima šta radikali misle o Čedi nego kako će se moj i život ostalih običnih ljudi koji nečijom pobedom neće dobiti položaj i privilegije promeniti nabolje. Znači, moje konkretno pitanje na ovoj temi pre svega za pristalice i članove SRS je sledeće:
Šta će građanin Srbije koji živi recimo u Beogradu, Novom Sadu, Nišu konkretno dobiti ukoliko Tomislav Nikolić bude izabran za predsednika?
P.S.
Znam da postoji tema o izborima, ali sam postavio posebnu upravo zbog toga što se ona pretvorila u prepucavanje, a i zato da se da prilika pripadnicima ove grupacije da detaljnije iznesu svoje predloge za poboljšanje stanja u ovoj zemlji.
Šta će građanin Srbije koji živi recimo u Beogradu, Novom Sadu, Nišu konkretno dobiti ukoliko Tomislav Nikolić bude izabran za predsednika?
P.S.
Znam da postoji tema o izborima, ali sam postavio posebnu upravo zbog toga što se ona pretvorila u prepucavanje, a i zato da se da prilika pripadnicima ove grupacije da detaljnije iznesu svoje predloge za poboljšanje stanja u ovoj zemlji.