POzitivna iskustva

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
5.226
Naša iskustva su zapravo naš život, nekakvi zbroj pozitivnih i negativnih iskustava određuju kakav je naš život, pozitivan ili negativan. Posebno su važna izrazito pozitivna iskustva, takvo jedno danas me potaklo na otvarenje teme. Naime bio sam nakon dugo vremena na autićima u lunaparku. To je zabavna dinamična aktivnost koja ti izmami osmijeh na lice kako meni tako i ostalima. i tako dok sam jurio "vrtoglavim brzinama" i sudarao se s ostalima primjetio sam ta lica, lica iskonske sreće, neprestani smijeh ljudi različitih uzrasta, spolova pa i rasa.
 
Nije to sreća, već kratkotrajna euforija, adrenalinski šok, sreća je nešto drugo, ima integritet, i duže traje...
Sreća je sreća nevažno koliko je trajala, a danas nam je baš važna ta težimo navala sreće da se obranimo od mora negative. Primjeri uz moj bi bili gledanje neke komedije ili igra s razdraganih psom. Život je ionako kažu sastavljen od komadića, pa dobar onda i komadić sreće :zper:
 
Moj moto, kada je sreća u pitanju je "Sreća je skup srećnih trenutaka koji dođu i odu"..

U moru tužnih, ružnih stvari treba pronaći pozitivna iskustva.

Ne znam koje pozitivno iskustvo imam, ili iskustva. Da li je to dobar odnos sa porodicom, poznanicima, komšijama? Dobar i korektan odnos sa prodavačicama u samoposluzi u koju najčešće idem?

Možda je pozitivno iskustvo naići na dobre lekare koji zaista vole svoj posao? Ili je pozitivno iskustvo i sreća što primam ljubav od moje mačke i ja njoj pružam ljubav ( jako sam vezana za nju ).

Ranije sam imala pozitivna iskustva sa strankama koje su dolazile u kancelariju, sa kolegama i koleginicama.

Da li sam pogodila temu? 🤓
 

Back
Top