Pozitivna diskriminacija???

R.Žiskar

Elita
Poruka
15.611
Konkurs za prodaju 1.000 gradskih stanova

tackice.gif
Komisija Gradonačelnika Beograda za stambena pitanja danas je na internet sajtu www.beograd.org.yu objavila spisak dokumentacije potrebne za učešće na konkursu za prodaju 1.000 neprofitnih stanova.
U saopštenju gradske uprave koje je dostavljeno medijima, navedeno je da će taj konkurs uskoro biti raspisan, a stanovi će se prodavati na osnovu Odluke o uslovima za prodaju socijalno neprofitnih stanova.
Zainteresovani za učešće na konkursu treba da predaju fotokopirana lična dokumenata svih članova porodice (lične karte, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, potvrde nadležnog organa o stručnoj spremi, zaposlenju i radnom stažu).
Pored ličnih, potrebno je predati i sva dokumenta koja se odnose na vrstu stambenog statusa, kao i potvrde o pripadanju specifičnim kategorijama stanovništva (osobe sa invaliditetom, samostalni umetnici, zaslužni sportisti).
linkovi : http://www.beograd.org.yu/cms/view.php?id=1297890Tragom gore objavljene vesti posetio sam navedeni sajt i skinuo dokumentaciju.
Iz definicije lica koja mogu da ucestvuju na konkursu vidi se da je na delu diskriminacija, tj. da je ucesce onemoguceno odredjenim licima.
Da li smatrate da je u pitanju povreda Ustava RS clan 21.?
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.