- Poruka
- 51.813
PARTIBREJKERS ima svirku !
neam ppjma gde ali idem
neam ppjma gde ali idem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na metalici 2003. je bila 2500 din karta, a tad je ramstajn trebao da dodje. Metallica je bila na vrhuncu tad,Jedini spas je ako opale reklamu po Ex Yu
a za slo, hr, deo bih to i nije neka cifra...
gledao sam "prosecne cene" za tour 2023.
majko moja .... cca 200$ da ne kazem evra je PROSECNA cena karte.
Pa brate mili... ne biva na balkanu medj šljivama....
Мислим да нису већи фосили од Стонса...Defnitivno. Ako skupe 1000 njih sa tom cenom, to je uspeh... ramstajn su omatorili i na zalasku, ko
da plati 100 evra da slusa fosile?
Мислим да нису већи фосили од Стонса...

Definitivno nisu, no ista prica vazi i za njih. De bre 100 evra za kartu u Srbiji?Мислим да нису већи фосили од Стонса...

Није их брига, могу да бирају...Definitivno nisu, no ista prica vazi i za njih. De bre 100 evra za kartu u Srbiji?
Gledaj, neka logicna cena bi bila 5000din maks i prihvatljiva. Prikupili bi
bar tri puta vise ljudi...
Definitivno nisu, no ista prica vazi i za njih. De bre 100 evra za kartu u Srbiji?
Gledaj, neka logicna cena bi bila 5000din maks i prihvatljiva. Prikupili bi
bar tri puta vise ljudi...

Nisu ko maideni, naprave album i prvi koncert bude u Beogradu. Uh kako su oniProsla me volja za R jer dok su se setili Srbije skoro sam i prestao da ih slusam![]()
Nisu ko maideni, naprave album i prvi koncert bude u Beogradu. Uh kako su oni
jaki...

Kako se fensi izrazavasНе кажу да је затрован него да су му измењена органолептичка својства.

bice pun.da vidim tu ekipu koja ce da plati te karte ... jbt kao da ce Pavaroti sa sve Monserat da peva ...
strasno![]()
ElektrikaDefnitivno. Ako skupe 1000 njih sa tom cenom, to je uspeh... ramstajn su omatorili i na zalasku, ko
da plati 100 evra da slusa fosile?

Kako ne?Jedini spas je ako opale reklamu po Ex Yu
a za slo, hr, deo bih to i nije neka cifra...
gledao sam "prosecne cene" za tour 2023.
majko moja .... cca 200$ da ne kazem evra je PROSECNA cena karte.
Pa brate mili... ne biva na balkanu medj šljivama....
Zato i uzmes, da se posle secas kako si se lepo proveo. jbg. ne kupujes te karte svaki dan.ali jesu nabili cenu karte ...
ja sebi ne mogu da oprostim sto sam propustio Stonse u Bg
maltene ispred nosa ... a karta je bila cca 40e
Tupan krompir![]()
Kako ne?
Uzimaju ljudi.
Ja sam premium ulaznicu za sever platio oko 14.000
Bice puna hala. Za neke stvari vredi izdvojiti.

jbg takav koncert kosta.jesam li pogresno procitao da ce biti na USCU
a usce je kao sto svaki dobar pionir zna
livada na Novom Beogradu
![]()
jbg takav koncert kosta.
nije samo koncert, radi se i o atmosferi, dozivljaju, pamtis da si tu bio, onda scena, efekti.
ostaje ti nesto za ceo zivot.
pitanje je da li ce ikad vise biti na ovim prostorima i da li ces ikad vise u zivotu imati priliku da ih uzivo slusas.

znaš li ti crni Sredoje šta si sve mogao u Lidlu da kupiš za te pare ...Kako ne?
Uzimaju ljudi.
Ja sam premium ulaznicu za sever platio oko 14.000
Bice puna hala. Za neke stvari vredi izdvojiti.

crni Sredoje, koliko li si sira, kajmaka, prsute i cvaraka morao da prodašJa sam premium ulaznicu za sever platio oko 14.000
Ovna.crni Sredoje, koliko li si sira, kajmaka, prsute i cvaraka morao da prodaš
Најбољи простор у граду је стадион на Ташу. Штета што ту не наступају.jbg takav koncert kosta.
nije samo koncert, radi se i o atmosferi, dozivljaju, pamtis da si tu bio, onda scena, efekti.
ostaje ti nesto za ceo zivot.
pitanje je da li ce ikad vise biti na ovim prostorima i da li ces ikad vise u zivotu imati priliku da ih uzivo slusas.
Савршен просторU onoj rupi?
tamo sam samo basket igrao.
nisam bio na koncertima.
deluje mi kao mali prostor.