Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam srecna danas, videcu se sa prijateljicom koju nisam videla 2 godine.
connie_mini_girlwinky.gif

divlja:
Dobio cale otpremninu. Brmmmm, brmmmmm....

Procesor, AMD Athlon 64 Dual Core 4800 box
Mboard, Gigabyte GA-M57SLI-S4
500GB Hard disk, 7200rpm, 16MB cache,
Western Digital SATA 2, WD5000KS
Kingston Hyper X 1GB DDR2 800
Gigabyte GF 8500GT 256MB DDR2, 128bit,
PCI-EDVD-R/RW Pioneer DVR-112D blackMidi
Tower kućište ATX Chieftec DG-01 BDU 350W
Samsung TFT 206BW, wide, black-silver

:razz: 8-)

Brate mili (tj. sestro)
Imam da kazem tj. uradim samo ovo: :shock:
Ocu ja da se igram na toj masini kada izadje GTA IV :mrgreen:

hahaaa

Zvala me neka turisticka agencija sad, i kao dobila sam besplatan jednodnevni izlet (nemam pojma gde) i veceru za mene i jos petoro ljudi u nekom restoranu tamo nekog avgusta.

Bas mi cudno da ja dobijem nesto za dz. :-?

pogresila si temu........... to je pre vest za NE pozitivu
naime, navlaka je da dodjes i da istrpis njihovu prezentaciju koja je veoma agresivna i direktna, da uplatis neku clanarinu ili kupis neki arazman i sl...................... a sto se tice jednodnevnog izleta, procitaj poziv pazljivije, kvaka je da pise da, u stilu, da imas sanse da osvojis, dobijes i sl..........

ista fora kao i sa knjigama mladinske :)

divlja:
hahaaa

Zvala me neka turisticka agencija sad, i kao dobila sam besplatan jednodnevni izlet (nemam pojma gde) i veceru za mene i jos petoro ljudi u nekom restoranu tamo nekog avgusta.
moja dugarica sa porodicom isla juce na neki takav rucak.pice su placali,ali rucak bio free...i to leeeep rucak.i ta agencija predstavila prisutnima svoje aranzmane,bila i kao nagradna lutrija sa simbolicnim nagradama (tipa drveni ram za slicice..).
oni bas zadovoljni sto su bili.

divlja:
hahaaa

Bas mi cudno da ja dobijem nesto za dz. :-?

samo ti idi super ces se provesti...gdje si ti cula da iko daje nesto dzaba??? ne idi, osim ako nemas vishka novca posto ce te opljachkati...znam par ljudi koji su se navukli na foru

Back