- Poruka
- 50.068
Па... можда бих могао хлеб и новине да купим преко нета... али ако треба да се уверим у боју или мирис... Нисам оптимиста у том смислу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

realno postoje poslovi koji se rade radnim danima a koji se rade i vikendima..da li isto tako na primer podrzavas i da javni prevoz ne radi nedeljom kao i taxi da tad ne radi i ako nemas kola onda ostajes zakucana na novom beogradu do ponedeljka?kakvog rezultata? sta je cena toga da porodica nije zajedno bar jedan dan u nedelji?
apsolutno me ne zanima niciji profit, niciji rezultati, osim uspeha porodice ''kao celije drustva''.
a to da li ce neko da kupi merix za 120 din manje - zabole me.
p.s. da li je neko raspolozen da ide u kupovinu koja je njemu potrebna - i to me bas zabole, platin. ne mora da ide u kupovinu ako mu nije nesto potrebno. ako jeste - ici ce kad rade prodavnice. uostalom, neka naruci onlajn![]()

a ima i kraci od hobotnice..uff
u Metrou sveže ribeeee ko pleve , kakve hoces
svež losos file kg.1530,00 ..jeftinije ne videh ..na kalenic pijaci je 2100,00/kg
a ceo losos sa sve glavom 1000, 00 din/ kg
to je tacno za dvoje,1 kg puna kapa ja za sebe uzmem lososa 250 -300 gr i uz dodatak povrca ili salate meni sasvim dovoljnou sustini kod sirove ribe, kilogram je taman za dve osobe da lepo jedu kad se to ispece.

to me cudi jer je zelenjak pijaca nakupaca i prekupaca.slucajno sam bila na zelenjaku...kolko je jeftinije nego na kalenicu...divne silje paprike 70 din, paradajz 50
natovarih se jos kojecim, jedva dodjoh kuci

premda , skoro sam pricao sa nekim covekom koji se bavi poljoprivredom..kaze..kupuj u hipermarketima..tamo roba prolazi test kvaliteta..na pijacama seljaci uvaljuju sve i svasta..kaze kad bih poceo da ti pricam, smucio bi ti se zivot sta se i kako radi.. a posebna su prica organski proizvodi..o tome kaze..necu ni da pocinjem..
premda , skoro sam pricao sa nekim covekom koji se bavi poljoprivredom..kaze..kupuj u hipermarketima..tamo roba prolazi test kvaliteta..na pijacama seljaci uvaljuju sve i svasta..kaze kad bih poceo da ti pricam, smucio bi ti se zivot sta se i kako radi.. a posebna su prica organski proizvodi..o tome kaze..necu ni da pocinjem..

I kalenic je pijaca nakupaca i prekupaca!to me cudi jer je zelenjak pijaca nakupaca i prekupaca