moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam kad su, ali si u pravu - precednik je u kampanji 24h/365 danaА кад су избори? Има се утисак да кампања никада не престаје.

greba radikalna...najvise `volim` nove `opozicione` partije koje se osnivaju pred izbore....tipa Beli i sl
a isto `volim` kad se kao pred izbore `razilaze` npr sps i sns...
ua bre ua
bojkot![]()
nema kod nje zaebancije 

ko ce da podrzi grebinu kandidaturu ako ne mi njeni sa krsteI kao nezavisni kandidat mora da skupi potpise
A ko će podržati nego Krstarica![]()
ja ne znajem sta je sa nasim sefom, primetila sam da mu sve nesto nije jasno i mora naknadno da mu se objasnjavaВидиш да имам зелени смајли.

ja ne znajem sta je sa nasim sefom, primetila sam da mu sve nesto nije jasno i mora naknadno da mu se objasnjava
ipak, profa je mlad covek, radi njemu mozak ko svajcarac nego mislim da namerno zatrakuje, posebno tebe...posle mu djavo kriv![]()
До априла 2020. морају да буду. Кад ће тачно... није важно.А кад су избори? Има се утисак да кампања никада не престаје.
Видиш.
Коме год је дошло да се истреса на мене овде, на форуму, он је спремно ускакао да досоли. Толико о томе.

u kom smislu ti je simpa a na tv-u nije..uzimo u obzir da je na tv-u i slusasskoro sam videla beckovicku na zelenom vencu, bila sam bas pozitivno iznenadjena koliko je simpa (a na tv-u bas ne), a i stil oblacenja
sad je jos vise volim