DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Vec me ima na prvoj strani googla. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vec me ima na prvoj strani googla.![]()

uravo sam čula da je jedna moja drugarica trudna![]()

Nije mene spominjala.
E to je pozitivnoooo![]()

znam 'devojko' da je proradila krečana kod tebe,pa se ne čudimPosto se ne secam da si se ti prva setila, onda se ne vazi.![]()

je meni dragi forumash koji je uvek na licu mesta
12. avgust 2009.
Beograd -- Beograd ovog leta postao prvi grad u Evropi u kome se nalazi celokupna rezervna baza podataka internet enciklopedije "Vikipedija".
Beograd je postao i prvi grad u Evropi u kome se nalazi rezervna baza podataka najveće slobodne internet enciklopedije - "Vikipedije". Zalaganjem Miloša Rančića, jednog od osnivača njenog srpskog ogranka, i fondacije Ebart, u narednih dvadesetak dana u prestonicu će pristići kompletan sadržaj oličen u slikama, muzičkim i video zapisima u elektronskoj formi, pišu Večernje novosti.
Tako će se u Beogradu naći gotovo sedam terabajta podataka.
"U fondaciji Vikipedija sve zavisi od lične inicijative, pa da sam živeo u Njujorku, verovatno bih tamo stvorio bekap", objašnjava Rančić.
"Razmišljao sam kako da sačuvamo podatke od eventualnog uništenja. Povezao sam Ebart i "Vikipediju" s Floride, koji su sklopili sporazum o saradnji. Sada će svi zainteresovani moći da u Beogradu dođu do velikih količina podataka, koje inače ne bi mogli da skinu sa Interneta zbog nedovoljnih tehničkih mogućnosti", kaže on.
Izvor: Večernje Novosti

pozitiva je što je meni baš eventualno za tosad će opet da skoče cene nekretnina

pozitiva je što je meni baš eventualno za to![]()
Pozitivno je to
Što je Greba
Taman kad treba
Skinula grudnjak
I sad mogu svi ljudi
Da joj vide
Grudi