Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne mogu da verujem koliko je bg pun pozercina sa drdovima,znam mnogo njih koji su reperi a stavljaju dredove!Ljudi,imajte malo vise postovalnja prema rastafarijnacima!
nekada davno u zemlji snova...hhaha salim se....ja sam htela da napravim dredove pre otprilike 4 godine kad sam bila looda za tom muz i slushala je 24h dnevno, ali sam skontala da u NS svaki drugi pravi dredove, a pritom nezna ni zashto...samo tako malo...pa to nisam uradila.....stvarno mi je to bezveze...
nina
Kao i to sto ona kako se vec zove, ona sto je pre bila u Destiny's child, vrcka dupencetom u spotu, peva sa nekim reperom neki jeftini MTV shit, a sve vreme nosi zeleno-zuto-crvenu narukvicu!!! BRUKA!!!
Stvarno ******,u poslednje vreme me je bukvalno blam da prodjem kroz grad ili ne daj boze da moram preko trga negde upravo zbog dredova.Zato stavim kapu i to je to.Ali to je sad "in"kod nas.Procice to vec sledece godine.A reperi stavljaju zato sto su videli od crnaca na tv-u iako ne znaju zbog cega ih crnci nose.