- Poruka
- 129.139
ne bih da ispadnem strebermislim a i ta drugarica,imala je 50% sansi da dobije zensko...sto i nije tako mala sansa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih da ispadnem strebermislim a i ta drugarica,imala je 50% sansi da dobije zensko...sto i nije tako mala sansa...
I sigurno je začeta PRE ratamoj drug usred rata dobi cerkicu.![]()
'Ajde mi objasni kako to zene i muskarci "menjaju krv"? Ja vecu glupost u zivotu nisam cula/procitala...
Btw, po toj racunici, ja bih se rodila kao musko...
'Ajde mi objasni kako to zene i muskarci "menjaju krv"? Ja vecu glupost u zivotu nisam cula/procitala...
Btw, po toj racunici, ja bih se rodila kao musko...
Tijana ..nadji drugog dečka...taj ne ume da te dovede do kraja!
Ne misli bukvalno "menjaju krv"! Jednostavno krv se obnavlja . . . postepeno.
Cini mi se da u organizmu postoji oko 7l krvi. Zenama je potrebno manje vremena da se krv "obnovi" jer se brze obnavlja![]()
Ne, ozbiljno, brze se obnavlja zbog menstruacija... Zene gube vise krvi od muskaraca i logicno je da ce brze i "obnoviti" krv.
A sto se tice izracunavanja pola na taj nacin, vrlo je moguce. Probala sam za svoje roditelje i ispalo je tacno...
Ko razume shvatice![]()
Ne misli bukvalno "menjaju krv"! Jednostavno krv se obnavlja . . . postepeno.
Cini mi se da u organizmu postoji oko 7l krvi. Zenama je potrebno manje vremena da se krv "obnovi" jer se brze obnavlja![]()
Ne, ozbiljno, brze se obnavlja zbog menstruacija... Zene gube vise krvi od muskaraca i logicno je da ce brze i "obnoviti" krv.
A sto se tice izracunavanja pola na taj nacin, vrlo je moguce. Probala sam za svoje roditelje i ispalo je tacno...
Ne bih da prekidam vasu diskusiju oko pola deteta, ali me nesto zanima....
Ovako... Sa deckom sam vise od 2 godine. Imamo redovne odnose, volimo se, lepo nam je itd... ali...
ja nikada nisam dozivela orgazam!! Uzivam ja svaki put i stvarno mi je lepo, ali bih volela da dozivim i tu vrstu zadovoljstva!
Ne znam u cemu je problem?!
Citala sam da ej najbolja poza za dozivljavanje orgazma kada partneru stavis noge na ramena. I to smo probali ali nista... cak je i mali bolelo!
Sta da radim?
:|
![]()
Ne bih da prekidam vasu diskusiju oko pola deteta, ali me nesto zanima....
Ovako... Sa deckom sam vise od 2 godine. Imamo redovne odnose, volimo se, lepo nam je itd... ali...
ja nikada nisam dozivela orgazam!! Uzivam ja svaki put i stvarno mi je lepo, ali bih volela da dozivim i tu vrstu zadovoljstva!
Ne znam u cemu je problem?!
Citala sam da ej najbolja poza za dozivljavanje orgazma kada partneru stavis noge na ramena. I to smo probali ali nista... cak je i mali bolelo!
Sta da radim?
:|
![]()
www.upoznavanje.net idi na ovaj sajt
imas rubriku ljubav i sex, ima dosta dobrih stvari i sigurno cete naci nesto.
srecno![]()