POZDRAV STARIM DRUGARIMA

• Začetnik teme Začetnik teme guda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
®

nema vishe te stare ekipe , vidjam samo Lilu s vremena na vreme, ti se pojavish ponekad , ostale nisam video mesecima ....dosla je neka nova X generacija .......stvarno mi je zao sto se nismo videli na onom okupljanju .....ali bice vremena .....;)

whitenicky:
®

nema vishe te stare ekipe , vidjam samo Lilu s vremena na vreme, ti se pojavish ponekad , ostale nisam video mesecima ....dosla je neka nova X generacija .......stvarno mi je zao sto se nismo videli na onom okupljanju .....ali bice vremena .....;)

Stvarno! Pihhhh.... Znaci pomreli nickovi.... :sad: Ma tuuu su negde, povremeno kao i ja.... garant! :grin:

:arrow: :arrow: :arrow: Kakvo okupljanje? Jel bio neko koga znam? a? a? a? :confused:

TEBE NISAM POMENULA!?!? A sta znaci taj tvoj r u krugu znak,a?!?!? POJMA NEMAS hehehehe ko te sisa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

RIP-thumb.jpg

Dej si bre Felericna!!!!

Da, da, ostavila sam cigarete, zagubila i ubrzo ih nadjem na obliznjoj trafici! heheheh NEK IDE ZIVOT!!! 8) :p :-D :lol: :razz: :shock:

Jel' bre, sad se Feler zove SGreskom,a?!? ccc ako, ako, tako brze idemo u JEvropu!!! xixixixix jos ce ispadne i p..iticki mrketing... hahahaha

Eto, onaj crta grobove, a vi svi manje-vise tu bre!!!! SVE VAS VOLE VAS GUDONIJE!!!!
:grin: :grin: :grin:

guda:
Lilu
Steffan
Lav607
registrovanom
Esperanci
Tommy_V
#
Seleni
Vragolastoj Amfibiji
Felericnoj

....itd... svima onima koji su piskarali tamo negde kad i ja....

Vas gudonije
GrrrrooooKkKkKkkkkk
:D :D :D

Ne mogu da verujem da si me stavila tek na drugo mesto... i to iza Lilu... uzas... da si me stavila iza Felericne pa jos ajde nekako, ali ovako jednostavno nece ici... :lol:

Necu da glumim odusevljenje da mi je drago sto te opet vidim, jer sam ga vec odglumio preko PP-a... :lol:

Sto se tice ostalih, pa... i niste mi nesto nedostajali da budem potpuno iskren.. :roll:

:grin: :grin: :grin: Pa ja sam tebi BOLNA uspomena na nikad dostiznu MASNU prasetinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

E, a da Lilu nije mozda tvoj nedosanjani san :shock: , pa ti kriiivooooo! a! hehehehehe prc...prc...gic...gic.... :grin: :mrgreen:
dakle, opet bi da cackas... CACKALICE! ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ovde nista ne pise, dzabe citas hehehehehehehe

Steffan:
Ne mogu da verujem da si me stavila tek na drugo mesto... i to iza Lilu... uzas... da si me stavila iza Felericne pa jos ajde nekako, ali ovako jednostavno nece ici... :lol:

Necu da glumim odusevljenje da mi je drago sto te opet vidim, jer sam ga vec odglumio preko PP-a... :lol:

Sto se tice ostalih, pa... i niste mi nesto nedostajali da budem potpuno iskren.. :roll:

a102.gif
......
a213.gif

guda:
Lilu
Steffan
Lav607
registrovanom
Esperanci
Tommy_V
#
Seleni
Vragolastoj Amfibiji
Felericnoj

....itd... svima onima koji su piskarali tamo negde kad i ja....

Vas gudonije
GrrrrooooKkKkKkkkkk
:D :D :D

Pa dobro kevu mu.....gde sam ja ovde.....ccc.....a tako velika ljubav....:D.....ma nema veze ipak mi je drago da te vidim ponovo među živima, kiss! 8-):D

Uuuuuhhhhhh IZVINI SUPERTAJNI!!!!

Jedna steta - hiljadu greha! Mada, nisam namerno i ne samo tebe, ko zna kog jos dragog nicka i lika sam izostavila.... Vazno je da ste tuuu....na Krstuuuuu heheheheheh
:grin: :grin: :grin:

Back