- Poruka
- 6.984
taisa..ti ga bas bodes po bedaku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je gledanje kroz prste.
Mora on sam da voli poeziju u funkciji ljubavi prema meni.
Još kad se podsmeva onima koji govore stihove, nemam šta da mu šapućem, nego samo da mu gledam kroz prste.![]()
Ti si nepopravljivo romantična, Taisa.
Ali, to je lepo... i traži adekvatan odgovor - koji je u stanju da uzvrati samo jedan od hiljadu njih.
Pojaviće se, kad-tad.
bio bi red da se popravi vec jednom..konstantno je nepopravljiva..evo ja ulazem svoje sexualne moci za popravak...![]()
Ti si nepopravljivo romantična, Taisa.
Ali, to je lepo... i traži adekvatan odgovor - koji je u stanju da uzvrati samo jedan od hiljadu njih.
Pojaviće se, kad-tad.
Tačno je sve, ali odgovori na pitanje vezano za temu.
Ako bih se "popravila", to bi bilo smuti pa prospi. Samo da mi neko ne ubije ovo što imam, jer ne želim da postanem ogorčena.
A seksualne moći me nisu popravile. Jače je ovo od svakog seksa.
Ja se ne bunim, dobro mi je, a mogu samo da budem nekima dosadna, pa se ljudi zaštite, tako što me zaobiđu i td.,
bio bi red da se popravi vec jednom..konstantno je nepopravljiva..evo ja ulazem svoje sexualne moci za popravak...![]()
E samo nam je falila ova samozvana modelsica.
Ti si dobra devojka/žena. Hvala ti.![]()
Cccc... Odrastao čovek, pa veruje da su seksualne moći jedina primerena terapija.
Ne razumeš.
Ili se zezaš.
razumem..jer taisi sem dobrog sexa mogu ponuditi ono za cim zudi konstantno...
Moraš i ti iskreno da žudiš za istim, da ne bi u Taisinim očima izgledao samo kao dobročinitelj.
p.s. Toliko od mene.
Popričali smo malo na pp, valjda će biti jasnije, njemu, pošto vidim da ti razumeš.![]()
da,ukapirao sam sta zelis....umem i ja da budem pametan
Verujem u Vasu zaprsku..viise nego u jendu pesmu sto procitah ovde..Mogu da ti kazem da je moja "zaprska" mnogo delikatnija stvar od bilo cega sto se moze napisati ili objasniti.
Verujem u Vasu zaprsku..viise nego u jendu pesmu sto procitah ovde..