joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
black,british,hevay,hair,death,doom,nu,prog,speed,power,trash...koji pravac slusate i sto... i molim bez upadica onih "kojima je metal ispod nivoa"?ok! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam bas, oni su meni vise hard rock. :?Dont_Break_The_Oath:HEAVY METAL
AC/DC
chokolada:Ne znam bas, oni su meni vise hard rock. :?Dont_Break_The_Oath:HEAVY METAL
AC/DC
Sad ce da te napadnu. Drz` se!Nadya:hehe meni su oni vise sr.anje:wink:
Nadya:chokolada:Ne znam bas, oni su meni vise hard rock. :?Dont_Break_The_Oath:HEAVY METAL
AC/DC
hehe meni su oni vise sr.anje:wink:
. . .:Nego da ja nabrojim ono sta slusam od metala.
KING DIAMOND-a u svim bendovima
Hammer Fall
Iron Maiden
Motorhead
Kiss
Black Sabbath
Ozzy
AC/DC
Judas Priest
Saxon
Scorpions
Halloween
Yngwie Malmsteen
Razlog zasto sam tako napisao je jer me je mrzelo da kuckam i MF i BR. I nista vise. Evo dodacu sada jos i to:Dont_Break_The_Oath:... a po tebi je samo Kim Bendix Petersen zaduzen za sav kvalitet u svakom bandu u kojem je bio????
Ili ga volis samo zbog unikatnih vokalnih mogucnosti.
Seti se da je sedamdesetih u Danskoj on svirao gitaru i da je sasvim slucajno kao afirmisan muzicar upao kao vokal u Black Rose.
I ne mozes reci da ti je on omiljen u svim bandovima kada je poznata cinjenica da je vodja Mercyful Fate ne Kim, nego Rene (poznatiji kao Hank Shermann).
Btw,preslusaj "novi" Mercyful Fate sada pod imenom Force Of Evil,gde se cak i Michael Denner vratio na mesto drugog solo gitariste,svi su tu osim Kim,pa poslusaj i videces da gotovo identicno zvuce kao Mercyful Fate samo bez Kimovog vokala.