Povredjenog policajca u civilu s kojim se slikao predsednik je povredila žandarmerija!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: коју звер? Хоћеш да се кладимо у живот да се ништа неће десити после 15. марта? Прднућете у чабар као и увек, јер сви који протестују и блокирају немају никакав циљ, осим да смене Вучића, што се неће десити. Може, али на изборима. Колико сте надобудни без икаквог чињеничног стања,видећете 15. марта. Све ће вам се распршити, као прашина на ветру.

Мислиш, поново ће да се кандидује за Председника?

Na stranu vest, nego su mi sa psihološkog (psihijatrijskog) stanovišta interesantni ovi naši dragi forumski botovi @Kerkyra , @Radašin778 ,@Casual Observer, @*iskander .... Koji je to mentalni sklop (ili suma novca) da ti i pored 1000 snimaka incidenta i žvale kako otvoreno laže i dalje braniš i veličaš go*no. :aha:
Izvinjavam se unapre ako sam nekoga zaboravio. A, da, @Sensei 😊. Izuzetno aktivan u zadnje vreme. Sve pohvale. ☺️
Немој да трошиш време и енергију на неке потпуно небитне ликове који су овде да одвлаче пажњу коју треба да усмеримо на обарање овога на власти и на демонтажу једног накарадног система после кога ћемо, ако буде све како треба, направити један бољи и праведнији.
Они су део овог система и не можеш, уз сво поштовање твог труда и рада за истину, да им докажеш апсолутно ништа. Једноставно то је тако и на њих гледај као на чичак који се накачи на одећу неког ко пролази кроз коров. Шта радиш када изађеш из корова, скинеш чичач и бациш а они остану ту и чекају следећег пролазника да се накаче.

Мислиш, поново ће да се кандидује за Председника?
Зашто да не? Устав Србије треба да се промени и да се не ограничава председнички мандат на два мандата ... АВ, ма шта ко мислио о њему, нема алтернативу, јер он се је својим радом доказао да је незамењљив и најбоље решење за Србе и Србију ... ...

Зашто да не? Устав Србије треба да се промени и да се не ограничава председнички мандат на два мандата ... АВ, ма шта ко мислио о њему, нема алтернативу, јер он се је својим радом доказао да је незамењљив и најбоље решење за Србе и Србију ... ...

Јесам ли тебе нешто питао, или си помешао налоге са којих пишеш... :per:

Немој да трошиш време и енергију на неке потпуно небитне ликове који су овде да одвлаче пажњу коју треба да усмеримо на обарање овога на власти и на демонтажу једног накарадног система после кога ћемо, ако буде све како треба, направити један бољи и праведнији.
Они су део овог система и не можеш, уз сво поштовање твог труда и рада за истину, да им докажеш апсолутно ништа. Једноставно то је тако и на њих гледај као на чичак који се накачи на одећу неког ко пролази кроз коров. Шта радиш када изађеш из корова, скинеш чичач и бациш а они остану ту и чекају следећег пролазника да се накаче.
Како ми то много марскистички звучи, али то би она Орвелова Утопија, која нормалном човеку нимало не прија ... Запамти и ти, роде племенити, да свака револуција поједе своју децу, а слобода после не зна да пева ...

Како ми то много марскистички звучи, али то би она Орвелова Утопија, која нормалном човеку нимало не прија ... Запамти и ти, роде племенити, да свака револуција поједе своју децу, а слобода после не зна да пева ...
Ово није револуција јер жеља за свевишњом правдом и биолошким опстанком сопственог народа није револуција, ово је борба за опстанак, голо физичко и биолошко преживљавање.

Ово није револуција јер жеља за свевишњом правдом и биолошким опстанком сопственог народа није револуција, ово је борба за опстанак, голо физичко и биолошко преживљавање.
Марксе, ти ли си?

А не, због тога се не бије, свако ко је крао од државе и народ ће одговарати сходно доказима и закону, без обзира да ли је из СНС или из било које политичке партије.То се и види по хапшењима задњих месец дана, а што се тиче грађана , били они студенти, ђаци, или било ко други, а наставе ли са блокадама и малтретирањем других уз прављење нереда има да их бију као никада до сада - то ВАМ гарантујем
Aha, mi se kopcamo na ledja pa ne vidimo da je ova * borba protiv korupcije* samo fazon , skretanje paznje

Марксе, ти ли си?
Какве ово има везе са Марксом?
Враћање исконским вредностима и спасавање сопственог бића које се опасно заглавило у блату неморала, издаје, безчашћа ти зовеш марксизмом, ух пријатељу, ух пријатељу.
Веровао сам да си имао макар мало истинске намере својим објавама али, како рече Свети владика "немој друге питати да ти кажу о себи, само ћути и сами ће ти све рећи"

Какве ово има везе са Марксом?
Враћање исконским вредностима и спасавање сопственог бића које се опасно заглавило у блату неморала, издаје, безчашћа ти зовеш марксизмом, ух пријатељу, ух пријатељу.
Веровао сам да си имао макар мало истинске намере својим објавама али, како рече Свети владика "немој друге питати да ти кажу о себи, само ћути и сами ће ти све рећи"
Ако си за Хегелов комунизам од мене имаш бланко подршку ....

Ако си за Хегелов комунизам од мене имаш бланко подршку ....
Марксиста не могу бити сигурно јер Маркс је критиковао Хегелову дијалектику.
Маркс је за Хегела говорио да је апстрактан облик отуђеног човека који узима себе као критеријум отуђеног света.
Слажем се са Хегеловим схватањем рада као суштине човека.

Poslednja izmena:
Марксиста не могу бити сигурно јер Маркс је критиковао Хегелову дијалектику.
Маркс је за Хегела говорио да је апстрактан облик отуђеног човека који узима себе као критеријум отуђеног света.
Слажем се са Хегеловим схватањем рада као суштине човека.
Драго ми је, заиста, јер ми је души најближи такав начин размишљања. Маркс је био ђилкош, буквално, као што су данас онај усташки ђенерал Понош и остала белосветска булумента на јаслама Ђиласа и Шолака, и хтео је власт, али не као изражену вољу народа. Он није био тако интелектаулно узвишен ниво да би правилно разумео Хегела, јер Хегел је, одлично апсолвирајући оно што су о најбољем друштвеном уређењу писали Платон и Аристотел, писао и учио о друштвеном уређењу чија је вертикала од темеља до врха, по узору, као што рекох, на "полисе" у ст. Грчкој. Њега је импресионирало да свака комуна изабере, оне најбоље, који ће их предводити и учинити нешто добро за ту њихову микро целину (комуну). Зашто је хтео да изгради власт од темеља до врха? Зато што је само то логика која нешто добро обећава. Људи морају да бирају оне које познају, најбоље између њих, а да држави дају само оно, онако и онолико колико су спремни и колико тај њихов нуклеус може да поднесе. Држава треба да брине о границама и државним непријатељима, а све друго мора да буде у комунама. Хегел се никада није изјашњавао око материјалног система у тим својим комунама. Њему лично нису сметали богати људи, али само уколико то заслужују и што су својим поштеним радом стекли. Такође, то ми је код њега најинтересантније, он је волео другачија мишљења, под условом да су добронамерна и заснована на нормама логике. За њега су социјалисти, њихова идеологија је једноумље, највећи непријатељи комунизма... Оно што смо видели у СФРЈ, СССР и сл. је ругање комунизму, јер те државе су чак у имену задржавали оно "социјалистичка", нагласивши тиме да је једноумље код њих закон ... Да, истина, такав сам ти ја, у души сам Хегелов комуниста ....

ljudi, povreda je nanesena tupim predmetom, bokser bi ga isekao. isti papa
juce pricali ce da izgubi oko, sutra ce da progleda, samo ce se nanosati sljive, i postace slavan kao i ovi
1741788764720.png

Poslednja izmena:
Вучић се спремио за 15.март, деца су у иностранству, брат ??? , за Русе повукао глас из УН за неутрални, Трампу млађем веровазно обећао зграду Генерашзтаба, потписао са председником Бурундија неких 8 - 9 уговора, можда и о неизручивању грађана, а и неком улагању у Бурунди мада тамо нису присталице ЛГБТ популације (помиње се каменовање :hahaha:) тако да не може да поведе овог "новог", мислим Милоша - туршију, а ни "бившег" Синишу......видећемо шта ће бити, а и бин Зајед остаје у комбинацији.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: јеси ли прочитао моју поруку? Ево још једном да ти поновим, небитни лику: прднућете у чабар, после 15. марта ћете се распршити као прашина на ветру. Прочитај више пута док не спознаш сурову истину (за такве као ти - сурову), а ја то кажем зато што знам из поузданих извора. *наш?

Back