Povredjenog policajca u civilu s kojim se slikao predsednik je povredila žandarmerija!

Ко је надлежан да то утврди и казни починиоца?
trenutno oni koji su pod nadleznosti rezima

nema od toga nista za sada

bacic je lice iz zandarmerije, i hteo ej da im se pridruzi kada ih ej video i sa njima ode unutra... ali ovi makljase redom pa doslo do nesporazuma...

Ja sam bio pogledao snimak , svakako vam savetujem svima da ga pogledate, ali ima tu jedan problem po mome mišljenju : policajac u opremi nije udrario policajca u civilu već nekoga drugog iz mase.
Zašto to mislim?
Stvar je jako jednostavna : policajac u opremi nailazi sa desne strane osobi koju udara i ona pada , a policajcu u civilu je povređeno levo oko , što ako razmislite dobro nije nikako moguće iz pozicije u kojoj je bio policajac u opremi a da mu pre toga ne polomi i nos i pola strane lica sa desne strane glave povređenog policajca u civilu.

...

Predsednik je cak lagao pominjuci studenta sa bokserom kojim je izveden udarac kao...

Dakle on je cak i izmislio dogadjaj koji se nije desio...i predmet izvrsenja je izmislio...

...
Прочитај изјаве па онда коментариши. Ако је неко "лагао" онда је то полицајац, који је био ударен. Председник преноси како му је речено, а сви ви који бесрамно лажете у ствари спинујете истину.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-i-tri-i-cetiri-udarca-od-studenata-i/1h3xeg6
https://www.blic.rs/vesti/politika/...oc-ispred-rts-a-smatram-da-ce-istraga/pk8wcx8

Na stranu vest, nego su mi sa psihološkog (psihijatrijskog) stanovišta interesantni ovi naši dragi forumski botovi @Kerkyra , @Radašin778 ,@Casual Observer, @*iskander .... Koji je to mentalni sklop (ili suma novca) da ti i pored 1000 snimaka incidenta i žvale kako otvoreno laže i dalje braniš i veličaš go*no. :aha:
Izvinjavam se unapre ako sam nekoga zaboravio. A, da, @Sensei 😊. Izuzetno aktivan u zadnje vreme. Sve pohvale. ☺️

Опрости им. Не знају шта чине. Мисле да ће тиме умирити звер.

oVzklF.gif
marko-djuric-marko-djuric-aplauz.gif

Na stranu vest, nego su mi sa psihološkog (psihijatrijskog) stanovišta interesantni ovi naši dragi forumski botovi @Kerkyra , @Radašin778 ,@Casual Observer, @*iskander .... Koji je to mentalni sklop (ili suma novca) da ti i pored 1000 snimaka incidenta i žvale kako otvoreno laže i dalje braniš i veličaš go*no. :aha:
Izvinjavam se unapre ako sam nekoga zaboravio. A, da, @Sensei 😊. Izuzetno aktivan u zadnje vreme. Sve pohvale. ☺️
Meni se opet čini da su tebi botovi svi koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem.

Treba da bije clanove sns
Zbog njihovog lopovluka i mahinacija i nepristajanja na istinu je doslo do ovoga
А не, због тога се не бије, свако ко је крао од државе и народ ће одговарати сходно доказима и закону, без обзира да ли је из СНС или из било које политичке партије.То се и види по хапшењима задњих месец дана, а што се тиче грађана , били они студенти, ђаци, или било ко други, а наставе ли са блокадама и малтретирањем других уз прављење нереда има да их бију као никада до сада - то ВАМ гарантујем

Не треба бити много паметан па донети закључак ко је бот, на основу прегледа профила. Дечаче малени, свилени, ја сам на крстарици од 2006. године и имам 2360 порука, плус још негде око 1000 са банованим профилом. За 19 година није много у просеку? Шта кажеш на то дечаче?

Опрости им. Не знају шта чине. Мисле да ће тиме умирити звер.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: коју звер? Хоћеш да се кладимо у живот да се ништа неће десити после 15. марта? Прднућете у чабар као и увек, јер сви који протестују и блокирају немају никакав циљ, осим да смене Вучића, што се неће десити. Може, али на изборима. Колико сте надобудни без икаквог чињеничног стања,видећете 15. марта. Све ће вам се распршити, као прашина на ветру.

Back