kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 51.474
Sada je AV malo promenio ploču:
Možda je i dobio dva, tri udarca od svojih kolega, ali je dobio još tri od drugih".
izvor: kurir.rs

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada je AV malo promenio ploču:
Možda je i dobio dva, tri udarca od svojih kolega, ali je dobio još tri od drugih".
trenutno oni koji su pod nadleznosti rezimaКо је надлежан да то утврди и казни починиоца?
Hulja spinujeSada je AV malo promenio ploču:
ovim klosarima hoce da izazovu grajdanske sukobei srbiju uvedu u vanredno stanje
И ти верујеш све тој "доказаној србољубки"?ovim klosarima hoce da izazovu grajdanske sukobei srbiju uvedu u vanredno stanje
ovi ce proliti srpsku krv u subotu... ovo su sa dna akce klosari krimosi...
Postojale su sumnje, ovo je dokazovim klosarima hoce da izazovu grajdanske sukobei srbiju uvedu u vanredno stanje
ovi ce proliti srpsku krv u subotu... ovo su sa dna akce klosari krimosi...
Jok verovacu sns-u koji svakodnevno slaze bez pardona bar 1И ти верујеш све тој "доказаној србољубки"?
Ne veruj SNS-ovcu ni kad darove nosi.Jok verovacu sns-u koji svakodnevno slaze bez pardona bar 1
Jesi video danas kako lagano optuzuje studente za napad na policajca iako postoje snimci gde ga udara policajac
ne znam kako ce pinokio da objasni narodu zasto policija bije u oci i to sa bokseromreporter: Dali su indentifikovani napadaci?
AV: Da,! studenti u uniformi.!
Прочитај изјаве па онда коментариши. Ако је неко "лагао" онда је то полицајац, који је био ударен. Председник преноси како му је речено, а сви ви који бесрамно лажете у ствари спинујете истину....
Predsednik je cak lagao pominjuci studenta sa bokserom kojim je izveden udarac kao...
Dakle on je cak i izmislio dogadjaj koji se nije desio...i predmet izvrsenja je izmislio...
...
Na stranu vest, nego su mi sa psihološkog (psihijatrijskog) stanovišta interesantni ovi naši dragi forumski botovi @Kerkyra , @Radašin778 ,@Casual Observer, @*iskander .... Koji je to mentalni sklop (ili suma novca) da ti i pored 1000 snimaka incidenta i žvale kako otvoreno laže i dalje braniš i veličaš go*no.
Izvinjavam se unapre ako sam nekoga zaboravio. A, da, @Sensei. Izuzetno aktivan u zadnje vreme. Sve pohvale.
![]()
Treba da bije clanove snsПолиција треба да бије и тек ће да бије
Meni se opet čini da su tebi botovi svi koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem.Na stranu vest, nego su mi sa psihološkog (psihijatrijskog) stanovišta interesantni ovi naši dragi forumski botovi @Kerkyra , @Radašin778 ,@Casual Observer, @*iskander .... Koji je to mentalni sklop (ili suma novca) da ti i pored 1000 snimaka incidenta i žvale kako otvoreno laže i dalje braniš i veličaš go*no.
Izvinjavam se unapre ako sam nekoga zaboravio. A, da, @Sensei. Izuzetno aktivan u zadnje vreme. Sve pohvale.
![]()
Druže, nemoguće je sa dva grama mozga da i dalje braniš lažljivo go*no osim ako za to nisi plaćen.Meni se opet čini da su tebi botovi svi koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem.
Ovi po Tviteru i B92 komentarima: "Sigurna sam da će vlada naći najbolje rešenje. Tamaricaaa98."Meni se opet čini da su tebi botovi svi koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem.
А не, због тога се не бије, свако ко је крао од државе и народ ће одговарати сходно доказима и закону, без обзира да ли је из СНС или из било које политичке партије.То се и види по хапшењима задњих месец дана, а што се тиче грађана , били они студенти, ђаци, или било ко други, а наставе ли са блокадама и малтретирањем других уз прављење нереда има да их бију као никада до сада - то ВАМ гарантујемTreba da bije clanove sns
Zbog njihovog lopovluka i mahinacija i nepristajanja na istinu je doslo do ovoga
Hoce biti podignuta tuzba zbog uznemiravanja javnosti?Sada je AV malo promenio ploču:
Не треба бити много паметан па донети закључак ко је бот, на основу прегледа профила. Дечаче малени, свилени, ја сам на крстарици од 2006. године и имам 2360 порука, плус још негде око 1000 са банованим профилом. За 19 година није много у просеку? Шта кажеш на то дечаче?Na stranu vest, nego su mi sa psihološkog (psihijatrijskog) stanovišta interesantni ovi naši dragi forumski botovi @Kerkyra , @Radašin778 ,@Casual Observer, @*iskander .... Koji je to mentalni sklop (ili suma novca) da ti i pored 1000 snimaka incidenta i žvale kako otvoreno laže i dalje braniš i veličaš go*no.
![]()
Опрости им. Не знају шта чине. Мисле да ће тиме умирити звер.