Povredjenog policajca u civilu s kojim se slikao predsednik je povredila žandarmerija!

A sta ce cajkan u civilu na tako visikorizicnom mestu…

Nije prvi put da uz žandare na masovnim skupovima su prisutni i policajci u civilu
To je uvek slucaj

A cak nije ni prvi put da žandari izudaraju policajca u civilu...vec smo to imali onda jednom pred Skupstinom grada...kad je povredjeni policajac govorio žandarimara da je on policajac i da ga ne udaraju...

Kornjace u kacigama u takvim masovnim skupovima ne mogu razlikovati niti prepoznati ko je policajac u civilu a ko obican civil....i onda imamo to da izlupaju policajca u civilu dok ne cuju kako on vice "Ja sam policajac stanite..."

Ovaj sinoc nije stigao nista da kaze jer ga je vidimo žandar nokautirao bukvalno...

...

Nije prvi put da uz žandare na masovnim skupovima su prisutni i policajci u civilu
To je uvek slucaj

A cak nije ni prvi put da žandari izudaraju policajca u civilu...vec smo to imali onda jednom pred Skupstinom grada...kad je povredjeni policajac govorio žandarimara da je on policajac i da ga ne udaraju...

Kornjace u kacigama u takvim masovnim skupovima ne mogu razlikovati niti prepoznati ko je policajac u civilu a ko obican civil....i onda imamo tonda izlupaju policajca u civilu dok ne cuju kako on vice "Ja sam policajac stanite..."

Ovaj sinoc nije stigao nista da kaze jer ga je vidimo žandar nokautirao bukvalno...

...
Lepo, imaš prištinskog sagovornika, odjavljujem se sa teme.

...

Predsednik je cak lagao pominjuci studenta sa bokserom kojim je izveden udarac kao...

Dakle on je cak i izmislio dogadjaj koji se nije desio...i predmet izvrsenja je izmislio...

...

Novi 5. Zahtev studenata treba da bude da se Predsednik javno na RTS izvine studentima i gradjanima Srbije i da prizna da je slagao oko povrede ovog policajca u civilu !!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

...

To je uvek slucaj

Kornjace u kacigama u takvim masovnim skupovima ne mogu razlikovati niti prepoznati ko je policajac u civilu a ko obican civil....i onda imamo to da izlupaju policajca u civilu dok ne cuju kako on vice "Ja sam policajac stanite..."

...
Posao cajkana u civilu je da izvestavaju iz dubine a ne da budu u sendvicu. Normalno da im na celu ne pise da su policajci i dolazi do ovakvih scena .

Глупи су ко *****.

Ето шта се дешава кад 12 година постављаш дупелисце, лопове и криминалце на све позиције у Службама...

У пола 8 зна у детаље шта ће бити за 4 дана, само нема појма да ће му блокирати РТС за три сата...

И још изводе овакве перформансе у 21. веку, кад свако има камеру... :per:

https://n1info.rs/vesti/video-na-sn...cajca-povredjenog-ispred-rts-a-udario-zandar/

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se jasno vidi da je policajca u civilu Lazara Bačića, kojem je povređeno oko na protestu ispred RTS-a, udario pripadnik žandarmerije.

Na snimcima objavljenim na društvenoj mreži X vidi se kako žandar u opremi za razbijanje demonstracija zadaje udarac u lice muškarcu koji je u civilu i stoji na ogradi u Aberdarevoj, a koji zatim gubi ravnotežu i pada na zemlju. Na osnovu odeće koju udareni muškarac nosi, kao i ostalih snimaka i fotografije, može se zaključiti da je je reč o povređenom policajcu Lazaru Baćiću.

Vucic cini krivicno delo lazno uzbunjivajuci javnost onda, i treba da bude uhapsen.

Upravo to...

Ali da ova laz ne bi bila zaboravljena...(i to ne bilo kakva laz vec ona kojom provocira gradjanske sukobe...) STUDENTI MORAJU UVESTI 5. ZAHTEV = JAVNO IZVINJENJE PREDSEDNIKA NA DNEVNIKU RTS-u DA JE IZNEO NEISTINU TJ LAŽ !!!

...

Back