Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ce cajkan u civilu na tako visikorizicnom mestu…
...
Uostalom prosta logika kaža da je nemoguce da je neko u oko povredio žandara sa kacigom i zastitnim vizirom preko lica !!!
Vec vidimo da je povredjen policajac u civilu od strane žandara !!!
...
Lepo, imaš prištinskog sagovornika, odjavljujem se sa teme.Nije prvi put da uz žandare na masovnim skupovima su prisutni i policajci u civilu
To je uvek slucaj
A cak nije ni prvi put da žandari izudaraju policajca u civilu...vec smo to imali onda jednom pred Skupstinom grada...kad je povredjeni policajac govorio žandarimara da je on policajac i da ga ne udaraju...
Kornjace u kacigama u takvim masovnim skupovima ne mogu razlikovati niti prepoznati ko je policajac u civilu a ko obican civil....i onda imamo tonda izlupaju policajca u civilu dok ne cuju kako on vice "Ja sam policajac stanite..."
Ovaj sinoc nije stigao nista da kaze jer ga je vidimo žandar nokautirao bukvalno...
...
Sto bezIte?Lepo, imaš prištinskog sagovornika, odjavljujem se sa teme.
Lepo, imaš prištinskog sagovornika, odjavljujem se sa teme.
...
Predsednik je cak lagao pominjuci studenta sa bokserom kojim je izveden udarac kao...
Dakle on je cak i izmislio dogadjaj koji se nije desio...i predmet izvrsenja je izmislio...
...
O ovom dežurnom forumskom Bluesu.Pricas o Vucicu i Kurtiju ili ?
...
Posao cajkana u civilu je da izvestavaju iz dubine a ne da budu u sendvicu. Normalno da im na celu ne pise da su policajci i dolazi do ovakvih scena .Nije prvi put da uz žandare na masovnim skupovima su prisutni i policajci u civilu
To je uvek slucaj
A cak nije ni prvi put da žandari izudaraju policajca u civilu...vec smo to imali onda jednom pred Skupstinom grada...kad je povredjeni policajac govorio žandarimara da je on policajac i da ga ne udaraju...
Kornjace u kacigama u takvim masovnim skupovima ne mogu razlikovati niti prepoznati ko je policajac u civilu a ko obican civil....i onda imamo to da izlupaju policajca u civilu dok ne cuju kako on vice "Ja sam policajac stanite..."
Ovaj sinoc nije stigao nista da kaze jer ga je vidimo žandar nokautirao bukvalno...
...
Mozda sam iz LjubljaneLepo, imaš prištinskog sagovornika, odjavljujem se sa teme.
Ništa neobično, oni će sad sve da urade da isceniraju nerede. Ko bi rekao da će da smisle da biju sami sebe. Vrlo kreativno. Baš me zanima kako to funkcioniše, da li prvo izvlače slamke ko će biti biven ili kako, haha![]()
Жандар ударио колегуDozvolio si kristal met, boru konja i Sinišu Fentanil Kovačevića. Sad gledaj.
Vucic cini krivicno delo lazno uzbunjivajuci javnost onda, i treba da bude uhapsen.