Povredjena sujeta

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi forumasi,

kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku? Da li se svetite i kako? :lol:
Ili ste tip koji ima kontrolu nad sobom? Da li vam se desilo da se pokajete zbog svojih niskih strasti?:razz:

Ја сам човек који има контролу над собом.
И над ситуацијама...

Dragi forumasi,

kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku?
"sujeta..особина некога да истиче своју личност, да се отима за славом и почастима, таштина, славољубље"

nadam se da nisam sujetan,a vas koji jeste treba "povredjivati",sujetni ljudi su najgori!

sujeta mi je bila izrazena sa 17 i tada me je moja prva ljubav dovela do ludila....kao razbijen u param-parcad...posle toga lekcija je bila savladana i vise mi nije bio problem da shvatim da nemogu svima da se dopadam a i nisam imala ni zelju....dalje sam zivela po svom kroju :D....

Iritiraju me osobe koje reaguju kao Kalimero....Sujeta je losa karakterna osobina i protiv nje covek treba i mora da se bori, kao sto mora da nauci da trpi poraze i kritike bilo osnovane ili neosnovane. Zivot je, na zalost, retko kada fer, a mi koji ga zivimo retko kada dobijemo ono sto smatramo da zasluzujemo. ******* (valjda nisam masila temu:think:)

Iritiraju me osobe koje reaguju kao Kalimero....Sujeta je losa karakterna osobina i protiv nje covek treba i mora da se bori, kao sto mora da nauci da trpi poraze i kritike bilo osnovane ili neosnovane. Zivot je, na zalost, retko kada fer, a mi koji ga zivimo retko kada dobijemo ono sto smatramo da zasluzujemo. ******* (valjda nisam masila temu:think:)

ma nisi i debelo si upravu...bas je great kad sretnes osobu koja ima razloga da bude sujetna jer je kompletna licnost a opet je karakterise skromnost....moji prijatelji su takvi i zato sam sa njima vec 20 godina u :heart:....

ma nisi i debelo si upravu...bas je great kad sretnes osobu koja ima razloga da bude sujetna jer je kompletna licnost a opet je karakterise skromnost....moji prijatelji su takvi i zato sam sa njima vec 20 godina u :heart:....
sujeta nema veze sa realnom vrednošću neke osobe.
neko može da ima razloga da bude ponosan na sebe, da ima visoko mišljenje o sebi..
a postojanje sujete i stepen njene izraženosti govore samo u prilog nezrelosti te ličnosti.

Back