neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Dobila sam ja i cupanje kose i samarcinu zbog povredjene sujete u dva navrata i od dva muskarca...Znam ja da dirnem po sujeti kad hocu, i zbog toga trpim posledice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi forumasi,
kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku? Da li se svetite i kako?
Ili ste tip koji ima kontrolu nad sobom? Da li vam se desilo da se pokajete zbog svojih niskih strasti?:razz:
"sujeta..особина некога да истиче своју личност, да се отима за славом и почастима, таштина, славољубље"Dragi forumasi,
kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku?
Iritiraju me osobe koje reaguju kao Kalimero....Sujeta je losa karakterna osobina i protiv nje covek treba i mora da se bori, kao sto mora da nauci da trpi poraze i kritike bilo osnovane ili neosnovane. Zivot je, na zalost, retko kada fer, a mi koji ga zivimo retko kada dobijemo ono sto smatramo da zasluzujemo. ******* (valjda nisam masila temu)
nadam se da nisam sujetan,a vas koji jeste treba "povredjivati",sujetni ljudi su najgori!
sujeta nema veze sa realnom vrednošću neke osobe.ma nisi i debelo si upravu...bas je great kad sretnes osobu koja ima razloga da bude sujetna jer je kompletna licnost a opet je karakterise skromnost....moji prijatelji su takvi i zato sam sa njima vec 20 godina u....