Povredio se Nikola Jokić

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
65.719

Povredio se Nikola Jokić!​

Srpski centar Nikola Jokić najverovatnije neće igrati za Denver Nagetse predstojeće noći protiv Nju Orleans Pelikansa.
IZVOR: B92


Foto: Profimedia

Foto: Profimedia​

Vest o njegovoj povredi upravo je objavio Harison Vind, novinar "Denver sporta" koji usko prati dešavanja u taboru Nagetsa.

On je objavio da je Jokić viđen na treningu pred meč sa ledom na desnoj ruci.


pitanju je upala zgloba šuterske ruke, zbog koje, po svemu sudeći, Srbin neće biti na parketu naredne noći (03.00).

Njegovo ime je dodato na listu povređenih igrača, ali je pitanje hoće li Majk Meloun rizikovati.

Podsetimo, pre dve večeri povredu je doživeo i Džamal Marej, koji je hramljući napustio parket u duelu Nagetsa protiv Čikago Bulsa.
 
Nikola Jokić postigao svoj 108. tripl dabl u pobedi protiv Nju Orleans Pelikans-a (35-14-12). U boravku na klupi držao led na zglobu, ali odradio Pelikanse...Mali Stroter odličan uz standardno dobre startere. Posle lošeg prvog poluvremena (59-71) drugo poluvreme su dobili ukupno 75-45, konačan rezultat 134-116

Screenshot_109.png
 
Svaki dobar igrac posle 35 god je invalid jer su ga najvise tukli za 20 god karijere.Ne sumnjam da se Jokic dobro zastiti.Prvo lakat pa lopta i cuvat zdravlje.
Mislim, i nadam se, da to s Jokićem nije slučaj. Šta će on ozlijedit? Koljeno, šaka, vrat, lakat, leđa... i to i bilo to (al to su ozljede koje svi mi kožemo pretrpit).A pošto je u formi i ozbiljnije pristupa svemu, mogućnost ozljede je svedena na minimum (osim ako ga neki majmun, poput onog Morrisa, ne krene namjerno ozlijedit). On nije lik koji će pretrpit težu ozljedu i bit sjena samog sebe (Blake, D-Rose...), jer mu igra ne ovisi o fizikalijama nego mozgu. Zato ga toliko i mrze određeni bivši igrači, jer lik koji nema izrezane mišiće, ne skače visoko, ne zakucava atraktivno, dominira "njihovim" sportom i radi šta i kome hoće. Kad razmisliš, on ovako može do 40. i to lagano. Samo se bojim da mu se neće dati toliko. Obožavam ga. Jedini razlog zašto gledam NBA ponovo.
 

Back
Top