Povreda nokta na malom noznom prstu

madonamadona

Primećen član
Banovan
Poruka
826
MOLIM vas,ako neko moze da pomogne,jedan moj prijatelj povredio je nokat na malom prstu leve noge,nije isao kod lekara,u apoteci su mu dali neki lek za ublazavanje bola i mast za oci da maze kako bi zacelilo.Vidim kako pati,nece da se zali,no uspela sam iz njega izvuci da ga neprestano boli,hramlje,kaze kako nocu ne moze spavati,tek kada se toliko od bola zamori,zaspi.
Ako iko ista zna o tome da mi napise,moze i alternativno ili neki narodni lek.Zahvalna sam za bilo kakvu informaciju.

covek je blesav. nisma strucnjak, ali sam bila povredila prst na ruci i zagnojio se. bolelo je samo tako. skinuli su mi deo nokta, isla sma na previjanje nekoliko puta, koliko se secam. trebalo mu je vreme da izraste. znaci, hitro kod lekara. i to je jedino resenje, ako ne misli da ostane bez prsta, na kraju. nije povredio samo nokat, nego i tkivo. sam nokat ne bi boleo. i bast to. od bola nisam mogla da zaspim i kada bih zaspala bol bi me budio.

MOLIM vas,ako neko moze da pomogne,jedan moj prijatelj povredio je nokat na malom prstu leve noge,nije isao kod lekara,u apoteci su mu dali neki lek za ublazavanje bola i mast za oci da maze kako bi zacelilo.Vidim kako pati,nece da se zali,no uspela sam iz njega izvuci da ga neprestano boli,hramlje,kaze kako nocu ne moze spavati,tek kada se toliko od bola zamori,zaspi.
Ako iko ista zna o tome da mi napise,moze i alternativno ili neki narodni lek.Zahvalna sam za bilo kakvu informaciju.
Postoji razlog zašto farmaceuti ne prepisuju lekove, stoga poruči prijatelju da ode kod lekara. Ako ne može da hoda i boli ga toliko, onda nek ne izigrava.

Back