Povreda misica ili nesto drugo?

storm cloud

Poznat
Poruka
9.024
Ovako: u medicinu se ne razumem, pa se izvinjavam unapred ako cu nesto lupiti.
:oops:
Moj momak voli da igra fudbal sa drustvom (na betonu) jednom nedeljno. Pre dve nedelje mi se zalio da ga boli misic na butini (onaj dugacki, na prednjoj strani - mozda lupam?), ne znam sta je radio, mislim, da li je pao ili nesto drugo. Taj misic mu je od tada stalno vidno natecen i boli ga (mada moze da hoda), a on je pre neki dan ponovo igrao fudbal, pa su mu bolovi postali jaci.
E sad, problem je u tome sto mu ja savetujem da se malo primiri (pretpostavljam da za sada nije neka ozbiljna stvar, cim mu noga normalno funkcionise), ali on nece ni za zivu glavu da propusti svoj fudbal. :roll: Bojim se da ce time pogorsati stvar. Sta vi savetujete :?:

isto sto i ti, a ne bi bilo lose da ode kod lekara da vide da nije i nesto gore.moguce da je samo istegao jel pretpostavljam da nije se zagrevao pred fudbal i tako pripremio misice za napor.moje misljenje da je zveknuo loptu ne zagrejan i samim tim istegao misic.morace da odmori malo da mu se to zaleci.

Kazi momku da bi trebao koji dan se suzdrzi od fudbala i da miruje.Moze da stavlja hladne obloge na misic i maze gel Hepalpan par puta na dan.Ukoliko mu ne bude bolje,neka se javi lekaru,mada mislim da je u pitanju istegnuce i da ce proci,ali mora da miruje!!!!

Back