Povratak vukova u Holandiju

Leptir_NL

Ističe se
Poruka
2.697
Posle 150 godina, vuk se, zadnjih par godina vraća u Holandiju i odomaćuje se sve više 🤗
Priroda, dovoljno hrane i strogo zaštićen status mu pogoduju.
Stočari se bune ali država im nadoknadi svaku nanetu štetu od strane vukova.
PS: Moj slobodan prevod, da ne linkujem, jer malo bi ko razumeo Nederlands.
Što ste biciklali kroz prirodu, biciklali ste😁
Zezam se...Nema zabeleženih napada na ljude.
wolven-mijden-geen-mensen.jpg

afbeelding.webp

plekken-nederland-komt-wolf-voor.jpeg
Wolf-Veluwe.jpeg

Invazija Nemaca opet😯

Poslednja izmena:
Volim ja Holandiju, i mentalitet mi se svidja, jedino sto mi se ne svidja je klima :D I aj sto su na minus nadmoeskoj visini, nego sto ni u blizini nigde nema brda.. ko Vojvodina.
Zato zene, kad su lepe onds su gori zemlja..
Holanđanke lepe, nisu kao one umišljene iz zavičaja, imaju guze zategnute ko latinoskinje..Bicikla, plave, opuštene 🤫
Humor nam isti, ja ercegovac poreklom, njihove visine, crni humor, zezancija ista, jezik mi ko maternji
Klima..eeehh..
Pitam druga Makedonca u Hol: "Gde ćeš u penziju kad odeš? Makedonija 40clzjs leti?
A on meni: "A kome treba 40, ja navikao ovde na 25 leti, ne vraćam se nikad"
I ja se na jesen vraćam u Hol. Smorila me i lopovska Srbija i Španija.
I ovako je premala Nederland, 18mil stanovnika. Da je još bolja klima, ovde bi ih se naselilo 50mil..neka hvala.
PS: Ima malih brežuljaka..Limburg, Heuvelrug, Veluwe (gde su se najviše namnožili ovi Lukini vukovi😁)
🍻

Holanđanke lepe, nisu kao one umišljene iz zavičaja, imaju guze zategnute ko latinoskinje..Bicikla, plave, opuštene 🤫
Nije za ovaj deo foruma al znam po nesto o Holandjakma 😀😅
Humor nam isti, ja ercegovac poreklom, njihove visine
Kao njihove zene? ;) Znam jednu ridju devojku iz Gacka, iz Holandije :D dobra prica, moram ti ispricati... Ja mu genetski dodjem 100% Hercegovac 😉
, crni humor, zezancija ista, jezik mi ko maternji
Klima..eeehh..
Humor je luuud, i svidja mi se sto su direktni, sto na umu to na drumu, mozda i previse, i sto ne glumataju.
Pitam druga Makedonca u Hol: "Gde ćeš u penziju kad odeš? Makedonija 40clzjs leti?
A on meni: "A kome treba 40, ja navikao ovde na 25 leti, ne vraćam se nikad"
I ja se na jesen vraćam u Hol. Smorila me i lopovska Srbija i Španija.
Haha 😆
Spanija mi je super, bas klima, more i to..
Ma u Srbiju turistički
I ovako je premala Nederland, 18mil stanovnika. Da je još bolja klima, ovde bi ih se naselilo 50mil..neka hvala.
🍻
Mislio sam zapravo da ima vise. 🍻

Nije za ovaj deo foruma al znam po nesto o Holandjakma 😀😅

Kao njihove zene? ;) Znam jednu ridju devojku iz Gacka, iz Holandije :D dobra prica, moram ti ispricati... Ja mu genetski dodjem 100% Hercegovac 😉

Humor je luuud, i svidja mi se sto su direktni, sto na umu to na drumu, mozda i previse, i sto ne glumataju.

Haha 😆
Spanija mi je super, bas klima, more i to..
Ma u Srbiju turistički

Mislio sam zapravo da ima vise. 🍻
Pa ti znaš bolje Holandiju nego neki koji žive u njoj 🤗
Premesti negde ove postove na neki drugi pdf, al kako hoćeš..da naglabamo o Holandiji
🍻
E ovo je najbolje što pročitah danima:
"Humor je luuud, i svidja mi se sto su direktni, sto na umu to na drumu, mozda i previse, i sto ne glumataju."
❤️😁🤗🍻❤️🤗
Zato mene u našim krajevima a i ovde na forumu mnogi ne razumeju.
PPS: Španija je super ali turistički samo, dozirano. Nekom iz Srbije možda najbolja ali ja samo turistički
Čeka me moj Utrecht i Den Haag i Friesland
Odoh da se smirim.
Ove Latino i Špankinje vole visoke.
Nemam mira nigde 🤫

Poslednja izmena:
Premesti negde ove postove na neki drugi pdf, al kako hoćeš..da naglabamo o Holandiji
🍻
Za naglabanje jesam, al da premestim ne mogu, ovde nisam mod, inbox?
E ovo je najbolje što pročitah danima:
"Humor je luuud, i svidja mi se sto su direktni, sto na umu to na drumu, mozda i previse, i sto ne glumataju."
❤️😁🤗🍻❤️🤗
E i to ti moram pricati
Zato mene u našim krajevima a i ovde na forumu mnogi ne razumeju.
PPS: Španija je super ali turistički samo, dozirano. Nekom iz Srbije možda najbolja ali ja samo turistički
Čeka me moj Utrecht i Den Haag i Friesland
Odoh da se smirim.
Ove Latino i Špankinje vole visoke.
Nemam mira nigde 🤫
💪💪💪💪🍾

Nisam znao da ne možeš da premestiš
Sad ću da zamolim...neću da ih pozivam..izbičovaće me supermodovke i admini..Meni lepo ovde pa mi se još ostaje
A ni sâm ne znam gde bi premestili ovu priču o Holandiji
Da li na ljis, tu bi bilo najbolje i najopuštenije😈
Da pričamo o crvenim i ljubičastim ulicama, gornjim spratovima 😁..
Procvetalim lalama, i holandskim dugim krastavcima na pdf priroda, o ribolovu i štukama i smuđevima a bilo tu i jegulja sa holandskih kanala i jezera
Ma tu smo, gde god..
Ne znam..Davno sam učlanjen 2021 ali stvarno aktivan tek zadnjih meseci
Inbox mi je otvoren, mislim da jeste za sve. Imam nekih samo nekih par zadrtih ćacija blokiranih.
Tu sam uvek, bratski neznani
🍻
Ma ljis, najbolji..opuštencija
Našu NL direktnost mnogi ne razumeju
Otvoriću ja na Ljis neku temu ako me u međuvremenu ne izbičuju i banuju 😎

Back