- Poruka
- 4.865
hoce li zadnji papa biti sveti petar ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad su vec toliko crnaca pokrstili i red je da jedan papa bude crnac .prema zadnjem nepročitanom proročanstvu iz fatime,biće crn ko ugarak
Kad su vec toliko crnaca pokrstili i red je da jedan papa bude crnac .
hoce li zadnji papa biti sveti petar ?
Svaki Papa je Sveti Petar
Bar po dogmi.
Osim toga bio je neki biskup iz Irske negde oko 10. veka koji je prorekao određen broj naslednika trona Sv. Petra i svakom pridodao neko simbolično ime koje je, pokazalo se posle, označavalo i u velikoj meri pogađalo životno delo svakog od njih, dosta kriptično doduše.
Po tom biskupu, zaboravio sam kako se sove, poslednji papa bio je Vojtila, prethodnik aktuelnog i nazvan je: Rad Sunca. Ovo je dovedeno u vezu sa njegovim brojnim putovanjima po svetu, koja nijedan njegov prethodnik nije preduzimao.
Nije mi poznato šta je dotični biskup rekao o nastavku svoje liste, ali lično mi se jako ne dopada kako je Vojtilin naslednik brzo i glatko izabran, a pogotovu ne odrežena doza dijaboličnosti u njegovim delima.
Buduči da je tamnoputih katolika, danas, verovatno više nego svih ostalih, ne bi čudilo da sledeći pontifex maximus bude malo garav, sve je to volja Božija na kraju.
sta ti ovo zvuci kao opis eskima ?
pa rad sunca znaci crnce !!!
a znas za ono ako papa napusti rim u smjeru zapada vratit ce se u rim ako ode u smjeru istoka ne ce se vratiti . zato su pape pobjegle na zapad . mislim da je bio u pitanju avignon ali nisam siguran .
http://1.***************/_JeyAhj4aIYY/TMQU876KhTI/AAAAAAAAACo/BKB9Oi5h3nE/s1600/peters+tomb.jpg
evo groba sada samo treba izvaditi dnk i naci istog takvog danas . pis of kejk !![]()
Zašto?1 netreba pregledati cijelokuno svjetsko stanovnistvo vec samo katolicko svecenstvo .
2 dnk ako je isti privuci ce istu dusu .![]()
genetski bazen koliko god bio velik je zapravo ogranicen . cista matematika . ako je netko ista osoba ( ok mozda druge rase ili boje ociju ) sta mislis cija ce dusa uci u njega nego original ?
do sada je na zemlji zivjelo nesto vise od 100 milijardi ljudi . danas ih je skoro 8 pa izracunaj koje su sanse da se dnk ponovio ako uzmes u obzir da se ljudi medusobno razlikuju po dnk manje od cimpanza iz istog copora .
jednom kada pocne kloniranje ljudi biti ce ti sve jasnije . ipak smo mi ta 4 slova.