Повратак комунизма

Комунисти би донели Србији...

• Просперитет

• Уназадили би нас

• Било би нам исто

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Шта би донео повратак комуниста на власт у Републици Србији ?
Које би мере комунисти предузели,по питању економије,спољне и унутрашње политике итд ?

Незнам који су те пориви (добро сам казао: пориви) натерали да отвориш овакву тему а како видим појма немаш о комунизму и комунистима.
Комунисти уопоште нису становали на овим просторима па према томе нема ни речи о неком повратку. Становали су социјалисти а то је већ нешто друго. Јер приватна својина и комунизам не иду руку под руку а приватна својина је егзистирала све време у социјалистичком робном привређивању.
Ако мислиш на социјалисте који су носили црвене чланске карте са обележјима комуниста, они су без прекида на власти или у Партијама. Има их у ДС-у, ДСС-у, СПС-у, СПО-у (Вук), ....и како се види, никакве озбиљније мере нису предузели, чак су кроз Законе легализовали пљачку државе.
Не труди се да ме убеђујеш у нешто супротно јер може бити милозвучно али никако тачно.

Незнам који су те пориви (добро сам казао: пориви) натерали да отвориш овакву тему а како видим појма немаш о комунизму и комунистима.
Комунисти уопоште нису становали на овим просторима па према томе нема ни речи о неком повратку. Становали су социјалисти а то је већ нешто друго. Јер приватна својина и комунизам не иду руку под руку а приватна својина је егзистирала све време у социјалистичком робном привређивању.
Ако мислиш на социјалисте који су носили црвене чланске карте са обележјима комуниста, они су без прекида на власти или у Партијама. Има их у ДС-у, ДСС-у, СПС-у, СПО-у (Вук), ....и како се види, никакве озбиљније мере нису предузели, чак су кроз Законе легализовали пљачку државе.
Не труди се да ме убеђујеш у нешто супротно јер може бити милозвучно али никако тачно.

Ne bih rekao. Socijalizam je drustveno-politicki poket koji postoji od 19. veka, i koji se odlikuje "levim" i umereno-liberalnim ekonomskim i drustvenim stavovima, i kao takav je na vlasti u velikom delu sveta. Najcistiji socijalizam imaju Skandinavske zemlje, to je prava briga za zivot gradjanina, i to su najuspesnije zemlje sveta. U svetu, komunisti su se predstavljali kao socijalisti, ali to nisu bili, vec su bili neka najnakradnija perverzija levice, kao sto su nacisti ukaljali ime desnici.

U SFRJ je, ruku na srce, komunizam bio najslicniji pravom socijalizmu, ali je imao i neke nakaradne elemente. Ti dobri, iskreno socijalisticki elementi su nestali, a nakaradni su ostali, i jos nas jasu.

Поједини верују да би нам у комунизму опет било дивно. Радили скоро не би имали би велике плате и још веће пензије, бесплатна путовања по свету итд. На њихову жалосту сада шњим условима ни би било ништа од тога већ само још гора беда. ДОЛЕ КОМУНИЗАМ!

U SFRJ je, ruku na srce, komunizam bio najslicniji pravom socijalizmu, ali je imao i neke nakaradne elemente. Ti dobri, iskreno socijalisticki elementi su nestali, a nakaradni su ostali, i jos nas jasu.

Ако је КПЈ оличење комунизма, онда... У нашем случају, комунизам је био само прикривени и преобучени анти-србизам. Замаскиран лепим животом обичног човека.

Iskreni komunisti su se nakon raspada Juge razocarani povukli iz javnog zivota, a oni drugi (koji su ocigledno cinili ogromnu vecinu SKJ) su promenili uniforme i zastave, i danas urlaju kako su za sve krive komunjare.

Najbolji mi je ipak fenomen da danas svi sve optuzuju da su komunjare.

Tako gledajuci, komunizma se necemo resiti nikad.

Istina je medjutim, da ga nikad nismo ni imali.

Које би мере комунисти предузели,по питању економије,спољне и унутрашње политике итд ?

Prvo bi ustolicili Aleksandra Karadjordjevica na presto, obukli mu TNT prsluk sa daljinskim aktiviranjem i pitali ga koliki mu rok treba da obezbedi blagostanje u Srbiji.

Prema Rusiji bi imali skoro saveznički odnos, kupovina vojne tehnike i naoružanja, sledjenje pro-ruske spoljne politike.
Vlasnički odnosi se ne bi menjali izuzev revizije privatizacije
Zaštita prava radnika izmenjenim zakonom o radu gde bi radnici dobili daleko veća prava
Politika im je bazorana na patriotizmu, mada je jasno da i kod njih se jako iskazuej i nacionalizam, proveri Joškinu partiju na fejsu,

Prema Rusiji bi imali skoro saveznički odnos, kupovina vojne tehnike i naoružanja, sledjenje pro-ruske spoljne politike.
Vlasnički odnosi se ne bi menjali izuzev revizije privatizacije
Zaštita prava radnika izmenjenim zakonom o radu gde bi radnici dobili daleko veća prava
Politika im je bazorana na patriotizmu, mada je jasno da i kod njih se jako iskazuej i nacionalizam, proveri Joškinu partiju na fejsu,

Коректан одговор Ацо.

Свака част!

Да се комунисти сутра не дај Боже врате на власт у Србији, Србија би била укинута и проглашена би била Југославија,а општине и месне заједнице добиле би статус република са правом на самоопредељење.....
Ђирилица би била забрањена ,а храм Светог Саве на Врачару био би срушен,а од његове грађе био би направљен споменик вечитом и никада прежаљеном Јосипу Брозу Титу,а остало би нешто да се и Крцуну и Јови Капиучићу дигну маузолеји.......
Соња Усерко би била стечајни упрвитељ наве Југославије која би надзирала кућанство у испоњавању разних Хелсиншких норми....
Срби,Србија,српски би били најстроже забрањени за помињање.....

Да се комунисти сутра не дај Боже врате на власт у Србији, Србија би била укинута и проглашена би била Југославија,а општине и месне заједнице добиле би статус република са правом на самоопредељење.....
Ђирилица би била забрањена ,а храм Светог Саве на Врачару био би срушен,а од његове грађе био би направљен споменик вечитом и никада прежаљеном Јосипу Брозу Титу,а остало би нешто да се и Крцуну и Јови Капиучићу дигну маузолеји.......
Соња Усерко би била стечајни упрвитељ наве Југославије која би надзирала кућанство у испоњавању разних Хелсиншких норми....

Комунисти Соњу Бисерко и компанију сматрају издајницима, не само то него су осудили и хапшење Караџића. Код њих би за дело издаје био стрељачки вод.

Jeл' ти сада боље, када си се олакшао?

Jeл' ти сада боље, када си се олакшао?

Шта је црвени? Где гори? Да ли сам увредио ваше пућанство или вашу обитељ? Унаточ разликама на разини политичког мишљења цјеним да вас ничим нијесан уврједио.....

Ne znam njihov program, ali nemam ni protiv koga nista samo ako je sposoban i ako dozvoljava veru.

Комунисти Соњу Бисерко и компанију сматрају издајницима, не само то него су осудили и хапшење Караџића. Код њих би за дело издаје био стрељачки вод.

Сваки покушај људи да праве рај на земљи се завршава са ликовима као што је тај трол.

Шта је црвени? Где гори? Да ли сам увредио ваше пућанство или вашу обитељ? Унаточ разликама на разини политичког мишљења цјеним да вас ничим нијесан уврједио.....

Ja никад црвени. Али ти си много зарастао у браду, скрати је мало.
Ниси ме увредио јер имаш право на овакву врсту олакшања. Признај, да се после тога боље осећаш!

Back