Povratak imovine kolaboracionistima!?..

@ Padawan

Antanta je nasa proslost, sadasnjost i buducnost. Pravi put.
I to ne treba da te cudi. Kod mene nista komunizam, nista unijati, nista yugoslavija... samo Srbija i Kralj...
Ja sam samo za Slobodu moj Padawane... (Ako bog da Drugi Sekretaru)
To je nas Zavet.
Nikad za svabin svet.
NIKAD. Dok imam municiije. A kad nestane municije, za bajonet... NIKAD SVABINIM PUTEM.

AntunTun:
cela ta pricha o povratjaju imovine.....huh

evo pogleajmo stanje sada....ko ima pare?....mislim ko ima vile ludilo...stanove...ko su ljudi koji imaju najvishe kapitala u ovoj zemlji?....dal su chasno to zaradili?....ja poznajem 4-5 ljudi punih kesha....i poznajem 10tak sa malo manje....od svih njih...niko nije to stekao poshteno...e sad retjitjete da je neko pre 70god radio pa zaradio....medjutim ja iskreno sumnjam u to....tada je bio manje vishe feudalizam...dakle to je pucalo po kichmama nekih nesretnika koji su verovatno izginuli na ceru il gde vetj...bio dobar s kraljem il neshto...siguran sam da npr neka porodica kren...koja je imala pola ove kasabe...nije sve to stekla tako shto je kopala il shta ti ja znam....nego zelenashenje bato...bogatjenje na rachun onih u blatu....pa onda napravimo esnaf....pa platimo da se naslikaju ikone u nekoj crkvi....pa da vish kako imamo pola grada....ma ja bi i sad otimo....zaredjo lepo po vishnjichkoj banji...."odakle ti ovo?"...."pa znate moj otac je bio general...pa sam ja zaqpio neki prostor..."...BUM....ajmo dalje....sledetji...."odakle tebi ovo?"...."pa ja sam znate bio u julu...meni je ljubisha ristitj stric..." ...BUM....idemo dalje....e onda lepo sve to prodash nekome ko tje d objasni okle mu pare pa za te pare otvorish fabriq za proizvodnju nekih zemljoradnichkih pomagala....pa podelish raji....no to je nemogutje jer niko u ovoj zemlji ne mozhe da se pojavi s parama koje nisu krvave...tako da sve to zaplenjeno ne bi mogo da prodash....a neke nemce bole rektum da qpuju po balkanu vile....

LUSTRACIJA BRE !
To za ikone - mislis na Kola?

bez teških reči i negativnih emocije...
kitty0xn.jpg

:) :) :)

King 7:
Folksdojceri i ostali Hitlerovi vojnici nemaju sta da traze vise ovde. Mnogo je Srba stradalo vise bas od tih domacih Nemaca i Madjara nego od svaba pripadnika vermahta. Njihov ponovni dolazak zvuci kao invazija. Kako se ne postavlja pitanje proteranih Srba sa Kosova 1945 od strane tita i crvenih poturica?

pitanje Srba sa Kosova smo ne samo postavili, nego i išli rešavati 99-e za vreme Crnog Slobe, ali se nismo dovoljno trudili tako da nas čeka popravni ispit iz toga predmeta...

Back