Povratak "heroja" u domovinu

Господару,
смањи мало добре идеје и добро деловање.

Ништа ниси оставио опозицији, видиш да немајући шта да предлажу
почињу да избацују невероватне предлоге.

Господару,
није довољно што си понекад смешан у јавном наступу,
џабе кад су ти дела баш сва - баш одлична !

Нешто прескочи,
не знам шта, тешко се одрећи и градње путева
и отварања фабрика,
и дизања Београда,
и сарадње са свим државницима света,
и борбе за родну равноправност ...

Ево, могао би то !
Буди мушки шовиниста,
па нека се ови "игубљени у свемиру" бар за нешто ухвате,
ето, нека они буду борци за црнце, пе дере, жене и остале што кукају, плачу и мјаучу ...
Odistinski Vucić je mnogo zao čovek i političar ali ovo nije tema o njemu.Ima toliko tema posvećenih njemu...

Ti si isao po ulici i postavljao pitanje tinejdzerima da te upute na "Kucu cveca" ? Stvarno ste vi Hrvati domisljati
Pre ce grban doci na mesto ministra vojnog umesto Vulina, nego sto ce neko u Beogradu i pomisliti da dovede stecajnog upravnika u Kucu cveca
Pa di ti si ciklus miša mu njegovog.Znam da raste nervoza na ovim neuralgičnim temama jer gde je tita tu je i jovanka,tu je i đoka jovanić i šesta lička proleterska i ostali generali i admirali i sve što je svakom ličaninu najsvetije ali šta da se radi kad moderacija ne katanči takve teme...

Sjetili se nakon 40 godina da im smeta. Zanimljivo da rijetko tko od mlađih Beograđana uopće zna tko je Tito i da je pokopan u Beogradu. To sam se osobno osvjedočio kada sam bio prvi put u Beogradu. Nitko nije čuo ni za njega ni za Kuću cvijeća. To bi zapravo značilo da nikome ne smeta, jer malo tko zna da je pokopan tamo.
Odavno tražimo da se djubre izbaci u hr...

Au sad ste svi veliki Srbi u pm jeboteeee, a sta ste bili do juce?
KPJ knjizice, roditelji vam ridali za Titom, **** crkva, pioniri maleni, slet, stafeta, a sad odjednom kao da niste ziveli u istoj drzavi.

Aupickimaterinu velikih Srba i Hrvata.
Vidi Marcuse,ti očigledno potičeš iz neke ništačke porodice koja te ni elemetarnoj pristojnosti nije naučila.Nije to tvoja krivica a ni njihova tj,tvojih roditelja jer su i oni odrastali u takvim porodicima.Ništak od ništaka.

Pre nekog vremena u Španiji su pokretnute inicijative o uklanjanju grobova i vraćanju kostiju Ante Pavelića i Vjekoslava Luburića u Hrvatsku.Ne znam koliko te inicijative imaju izgleda na uspeh ali sličnu inicijativu pokrenuo je danas i lider jedne srpske opozicione partije naravno u pogledu jednog drugog Hrvata koji "počiva" u Beogradu.
OPOZICIJA NA JEDNOM MESTU
Heder desno

Vodoravno

Tita sahraniti u rodnoj Hrvatskoj ili odakle je već došao kao terorista i ubica…
SRPSKI POKRET DVERIPREDSEDNICI
On okt 6, 2020

Budu li realizovane,ovo će značiti povratak onih koje dobar deo Hrvata smatra nacioalnlim herojima.

Opet ovaj prevarant i nasilnik, Kako li ga samo služba koristi po potrebi.

Back