Povratak Borisa Tadića

Tadiću predloženo da bude stožer?

„Upravo formiramo zajednički poslanički klub DS i SDS. Konačno važan korak ka ujedinjenju u veliku DS, u koju su dobrodošli svi koji hoće da se bore protiv autokratije u Srbiji i koji dele naše vrednosti. Bez obnavljanja velike DS nema pobede nad Vučićevim režimom!“, napisao je na Tviteru Boris Tadić, predsednik SDS.

Tadiću predloženo da bude stožer? 1


Njegova stranka je odlaskom Marka Đurišića ostala bez poslaničkog kluba, tako da su se preostali poslanici pridružili klubu DS. Da DS ima poslanički klub dosad je bilo moguće i zato što ga formalno nije napustio Miroslav Aleksić, koji je prešao u Narodnu stranku kod Vuka Jeremića.

Međutim, ovo je možda i korak u pravcu novog grupisanja opozicije u kojoj bi Boris Tadić bio stožerna figura.

Pojedini izvori Danasa u političkim i bezbednosnim krugovima tvrde da je Boris Tadić prilikom nedavne posete Sjedinjenim Državama imao sastanak sa savetnikom za bezbednost Robertom o Brajenom.

Na tom sastanku je navodno rečeno da bi bilo dobro da se srpska opozicija pregrupiše i izađe na predstojeće opšte izbore te da bi Tadić kao nekadašnji predsednik Srbije i Demokratske stranke imao dovoljnu političku snagu da bude taj stožer.

Tadić je početkom marta boravio u Vašingtonu i imao niz susreta sa zvaničnicima, u ime organizacije Madridski klub koja okuplja oko 90 bivših šefova država i vlada iz 60 zemalja i predstavlja najveći svetski forum ovog tipa. Nije zvanično objavljeno ni potvrđeno da se sastao sa O Brajenom.

https://www.danas.rs/politika/tadicu-predlozeno-da-bude-stozer/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prvo DS i SDS formira zajednički poslanički klub u parlamentu...a sad u priču ulazi Tadić u centar, o kome se do juče pričalo da će samo promatrati sa strane. :think:

Da li je Tadić kandidat antilutovaca sa namerom da se vrati na čelo svoje nekadašnje stranke po završenju procesa ujedinjenja bivših i sadašnjih demokrata?


Ne znam šta flekavi bulazni o jakom DS-u.
Pa nikad nisu bili jači. Svi članovi DS-a su na važnim državnim funkcijama, a drže i Beograd.
 
Ajde da ovo mesto ostavimo upražnjenim još uvek ?

Не, пази, Fall/Winter колекција 2020 налаже дуо Чиче и Прелепе Браон Жене који лупају чврге нацистима (суверенистима, силама зла).

То је нешто као Карирано. Просто, хит ове јесени/зиме.
 

Back
Top