- Poruka
- 47.227
Da, primetni su bili napadi od strane Radula preko tvitera.Istina , skloniti antifa a ostane ti tviter to je ipak pametna odluka ...
Ko zna koliko je onaj lud , suverenisticko je to ludilo.
Da, primetni su bili napadi od strane Radula preko tvitera.Istina , skloniti antifa a ostane ti tviter to je ipak pametna odluka ...
Ko zna koliko je onaj lud , suverenisticko je to ludilo.
Dobro.
Imala je na tviter nalogu ANTIFA ali je obrisala kada ih je Tramp žigosao.
Još uvek se oporavlja od Mahatma momenta.Sta je sa Boskom , kao da se gadno nadrkao na sve u opoziciji![]()
Znam ali treba se držati samo onoga u čemu si dobar. Provociranje neke druge strane samo ometa to u čemu je neko dobar. Tako na primer Kesić je svima simpa dok ne krene da pljuje Dodu i da proziva mitropolitmobil. Tako se skljoka rejting kao i kad se prosečan Srbenda dok sluša o aferama vlasti seti da je Marinika bila žena u crnom.A ti nacionalisti su svetinja ?
To bre tezak olos ...
Sve bi bilo lakse danas da je bilo lustracije... SPS i SRS.Znam ali treba se držati samo onoga u čemu si dobar. Provociranje neke druge strane samo ometa to u čemu je neko dobar. Tako na primer Kesić je svima simpa dok ne krene da pljuje Dodu i da proziva mitropolitmobil. Tako se skljoka rejting kao i kad se prosečan Srbenda dok sluša o aferama vlasti seti da je Marinika bila žena u crnom.
Sta je sa Boskom , kao da se gadno nadrkao na sve u opoziciji![]()
Eto koliko je Tadić bitan lik, na temi o njemu piše se o svima drugima osim o njemu.
Nije mi jasno zašto je toliki hejt na Tadića.Eto koliko je Tadić bitan lik, na temi o njemu piše se o svima drugima osim o njemu.
Treba da ide u penziju zajedno sa Mićunom, Šešeljom, Čankom. Što manje dinosaurusa to bolje.Nije mi jasno zašto je toliki hejt na Tadića.
On jeste najiskusniji u opoziciji i može da pomogne a pritom ne zeli da bude lider.
Problem su drugi a ne Tadić...
Он му дође као неки шеф научног тима...Eto koliko je Tadić bitan lik, na temi o njemu piše se o svima drugima osim o njemu.
Jbt da možete sahranili bi ga...Treba da ide u penziju zajedno sa Mićunom, Šešeljom, Čankom. Što manje dinosaurusa to bolje.
Svi su pobesneli strašno na njega, neki mu maltene i rekli u lice da je potpuno retardiran, zbog one akcije omladinaca dverjana ispred crnogorske ambasade kojoj su im uručili kartu u jednom pravcu za Tiranu.
U suštini kod gotovo cele opozicije nema više gotovo ni trunke tolerancije na Boška. Opšti koncenzus danas je da se ne zna koji im je đavo više, da se Boško ponaša i razmišlja 10 puta gore nego pre 5 godina i da je svaki drugi potez uperen ka sabotiranju sopstvenih interesa ili usmeren ka podizanju nekog malenog isključivo sopstvenog biračkog tela. Vuk, koji je pre dve godine bio u prilično solidnim odnosima sa Boškom, npr., više uopšte ne može ni da ga gleda.
Još je samo Mlađa tu relativno OK sa njima (mada verovatno ne bi vše ni on bio da se nije posvađao sa Đilasom). Ljudima u vrhu opozicije je nekako generalno dosta Boška (danas je potpuno druga situacija u odnosu na ono vreme kad su on i Sergej kao ortaci znali da pijanče, te dok je izgledalo da će biti dosta drugačija situacija).
Nije mi jasno zašto je toliki hejt na Tadića.
On jeste najiskusniji u opoziciji i može da pomogne a pritom ne zeli da bude lider.
Problem su drugi a ne Tadić...
Znaci DOS v2.0 nije moguć![]()
Ja ne znam zašto se ovoliko mučite?
Niko ko je bio u DS više neće preći cenzus.
Narod nema računicu sa lopovima.
Znate frka, tanko
Kad su bile pune slamarice tad moglo uredjenje koje si hteo...
Ova je zajeban jebacc
imam info iz cacka da je bosko "sminker".Svi su pobesneli strašno na njega, neki mu maltene i rekli u lice da je potpuno retardiran, zbog one akcije omladinaca dverjana ispred crnogorske ambasade kojoj su im uručili kartu u jednom pravcu za Tiranu.
U suštini kod gotovo cele opozicije nema više gotovo ni trunke tolerancije na Boška. Opšti koncenzus danas je da se ne zna koji im je đavo više, da se Boško ponaša i razmišlja 10 puta gore nego pre 5 godina i da je svaki drugi potez uperen ka sabotiranju sopstvenih interesa ili usmeren ka podizanju nekog malenog isključivo sopstvenog biračkog tela. Vuk, koji je pre dve godine bio u prilično solidnim odnosima sa Boškom, npr., više uopšte ne može ni da ga gleda.
Još je samo Mlađa tu relativno OK sa njima (mada verovatno ne bi vše ni on bio da se nije posvađao sa Đilasom). Ljudima u vrhu opozicije je nekako generalno dosta Boška (danas je potpuno druga situacija u odnosu na ono vreme kad su on i Sergej kao ortaci znali da pijanče, te dok je izgledalo da će biti dosta drugačija situacija).
Сад када је остао без Св.Николе Београдског, Пиздерац једино да покуша са постављањем Диско Санде за председницу странке, иначе му је странчица дибидус пропала. Чак је и Св. Гајић Правник сада прави светитељ и харизматична појава у односу на твог фаворита Пиздерца!