Povratak Borisa Tadića

...

Hajde ti proglasi sve hrvatskim, i reč "reč" i celu Republiku Srpsku i Srbiju, pa da završimo...
Screenshot_2020-04-29-17-21-45.png
 
Slaven ne bi bio Slaven,kada ne bi otvorio ovako neku temu :rotf:
Kakav bre povratak Borisa Tadića:lol:
Тхе ретурн оф Ботха, има да бидне хит -једном!:lol:
Замисли, колии су то десперадоси, кад у Тадићу виде "стожер"!?:rotf:
Па, он није могао странку да одржи, а сад ће да буде стожер "опозиције"...:confused:
 
Tadiću predloženo da bude stožer?

„Upravo formiramo zajednički poslanički klub DS i SDS. Konačno važan korak ka ujedinjenju u veliku DS, u koju su dobrodošli svi koji hoće da se bore protiv autokratije u Srbiji i koji dele naše vrednosti. Bez obnavljanja velike DS nema pobede nad Vučićevim režimom!“, napisao je na Tviteru Boris Tadić, predsednik SDS.

Tadiću predloženo da bude stožer? 1


Njegova stranka je odlaskom Marka Đurišića ostala bez poslaničkog kluba, tako da su se preostali poslanici pridružili klubu DS. Da DS ima poslanički klub dosad je bilo moguće i zato što ga formalno nije napustio Miroslav Aleksić, koji je prešao u Narodnu stranku kod Vuka Jeremića.

Međutim, ovo je možda i korak u pravcu novog grupisanja opozicije u kojoj bi Boris Tadić bio stožerna figura.

Pojedini izvori Danasa u političkim i bezbednosnim krugovima tvrde da je Boris Tadić prilikom nedavne posete Sjedinjenim Državama imao sastanak sa savetnikom za bezbednost Robertom o Brajenom.

Na tom sastanku je navodno rečeno da bi bilo dobro da se srpska opozicija pregrupiše i izađe na predstojeće opšte izbore te da bi Tadić kao nekadašnji predsednik Srbije i Demokratske stranke imao dovoljnu političku snagu da bude taj stožer.

Tadić je početkom marta boravio u Vašingtonu i imao niz susreta sa zvaničnicima, u ime organizacije Madridski klub koja okuplja oko 90 bivših šefova država i vlada iz 60 zemalja i predstavlja najveći svetski forum ovog tipa. Nije zvanično objavljeno ni potvrđeno da se sastao sa O Brajenom.

https://www.danas.rs/politika/tadicu-predlozeno-da-bude-stozer/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prvo DS i SDS formira zajednički poslanički klub u parlamentu...a sad u priču ulazi Tadić u centar, o kome se do juče pričalo da će samo promatrati sa strane. :think:

Da li je Tadić kandidat antilutovaca sa namerom da se vrati na čelo svoje nekadašnje stranke po završenju procesa ujedinjenja bivših i sadašnjih demokrata?

нема њему повратка , као ни осталом ДОСолошу ...али нека се ИЗВИНЕ можда и упали код некога..да се извине за сва извињења
 

Back
Top