povlastice

nsdd123

Ističe se
Poruka
2.527
Ajde tinejdzeri raspisite se...Imate li neke kres kombinacije sa drugovima iz razreda, okoline i td? Kako drugi gledaju na taj vas potez? Uzivate li u neobaveznoj vezi ili se pak trudite da potisnete emocije? Da li ostavljate to kao tajnu ili vas boli k za misljenje drugih?

Nit' sam imao dok sam bio skolarac, nit' smatram da su klinci koji idu u skolu dovoljno psihicki zreli da shvate shta je sex bez obaveza, povlastice, kako god..

Previshe se gleda sex i grad.

Nit' sam imao dok sam bio skolarac, nit' smatram da su klinci koji idu u skolu dovoljno psihicki zreli da shvate shta je sex bez obaveza, povlastice, kako god..

Previshe se gleda sex i grad.

Nije stvar u tome sto se previse gleda, no se pogresno tumaci. Ipak su one 4 likuse u 4. deceniji a neudate, a klinke se trude da kopiraju njih...znaci ne ide, cak i ona Samanta koju predstavise kao najvecu drolju je jednom prilikom rekla da kad je ona imala 13 godina da je prodavala sladolede da bi imala sebi da kupi farmerke, a veliki broj danasnjih 13-godisnjakinje se j*** za iste.

Evo i ja sam u 3. deceniji pa sam jos nezreo za neke stvari vezano za to.

Poslednja izmena:
Ne bih rekla da to može da ide.
Ne znam za odrasle ljude, ali ove naše godine - nikako.
Ipak su ovo godine divne romantike, suptilnih stvari. I u većini slučajeva bez ikakvog seksa, a kamoli tog bez obaveza.

Ne bih rekla da to može da ide.
Ne znam za odrasle ljude, ali ove naše godine - nikako.
Ipak su ovo godine divne romantike, suptilnih stvari. I u većini slučajeva bez ikakvog seksa, a kamoli tog bez obaveza.

Upravo to, razumijem ja nagoni i to, svi ih imamo, ali i sam taj cin je ljepsi kad je iz ljubavi. Ja nikad necu odrasti :lol:

To bi ti da uletiš u neku kres varijantu, ali nisi baš sigurna u to, pa želiš da čuješ neke odobravajuće odgovore da bi ti savest bila čista? :)

nah, savest mi je vec cista
nego mi je palo na pamet jer eto imam i u svom razredu par primera, i tako vidim da je ovo pocelo masovno da se primenjuje, ili se samo prvi put ne smatra nekim tabuom,
inace ne mislim da se previse gleda sex i grad i da je ovo neki novi trend, vec prosto postoje ljudi( ja prva) koji ne zele da se trude u vezi, da li ih mrzi ili prosto ne mogu da nadju nekog odgovarajuceg, a nagon je nagon ***, pa zasto ne i na ovaj nacin.

Ja sam imao 2 ribe takve gde smo imali neku semu i bilo je extra i njima a meni pogotvo :mrgreen: sa prvom sam bio zasrao nesto i zakacio se a ova druga je usla u neku ozb. vezu pa kao da ispadne fer prema svm decku i da se j*ebe sa strane i da mi odjeb i mi prekinemo...:D sad da sam kvaran mogu da je ucenjujem kod decka jer ga stvarno voli

desavalo mi se i da par puta tako neke malo slobodnije ribe da ih nazovem nagovaram za kombinacije a one budu u fazonu "sta ti mislis ko sam ja,prvo ozb. veza pa sex" nikad nisam takve ribe kapirao a ovako sam bio ubedjen da bih jedva docekale da imamo neku kres kombinaciju. Ljubav i sex ja mogu da razgranicim jer sam zreo i jedno je fizicka potreba a drugo je do glave i emocija

Sad nemam trenutno ribu vec mesec dana i ne treba m bole me ***** al' jos crnje je sto nemam ni neku kucku za povremenu kres kombinaciju :( valjda ce da se nadje nesto u skorije vreme :mrgreen: dace Bog pa cu konacno da nagovorim ortakinju jer je ona isto u tom fazonu ko ja i slobodnija je i valjda ce nesto biti na obostranu korist :D

moja pesma

al ipak nemam prava da prebacim ovoj drolji
jer u krajnjoj instanci ni ja nisam ništa bolji
pa bi bilo licemerno kad bih upirao prstom
jer bih im'o gržu savesti i vremenom bih prs'o

Ajde tinejdzeri raspisite se...Imate li neke kres kombinacije sa drugovima iz razreda, okoline i td? Kako drugi gledaju na taj vas potez? Uzivate li u neobaveznoj vezi ili se pak trudite da potisnete emocije? Da li ostavljate to kao tajnu ili vas boli k za misljenje drugih?

Dobro, Langura, razumeli smo da imas kombinacija na sve strane, smirider se malo... :mrgreen:

Inace, kakve crne kombinacije sa strane, mos' dob'jes neku bolest, daleko bilo... :eek: :per: :rumenko:

Nije stvar u tome sto se previse gleda, no se pogresno tumaci. Ipak su one 4 likuse u 4. deceniji a neudate, a klinke se trude da kopiraju njih...znaci ne ide, cak i ona Samanta koju predstavise kao najvecu drolju je jednom prilikom rekla da kad je ona imala 13 godina da je prodavala sladolede da bi imala sebi da kupi farmerke, a veliki broj danasnjih 13-godisnjakinje se j*** za iste.

Da, gledao sam tu epizodu...zapravo ona serija moze imati dobru pouku ako se odgleda do kraja...na kraju se valjda sve kaju sto su zivele takvim zivotom i gledaju da osnuju porodicu i da batale picu... :rumenko:

A 'si vid'o sto im je ona 13-godisnjakinja donela bocu sampanjca koja vredi k'o ja upakovan i sredjen? :eek:

Evo i ja sam u 3. deceniji pa sam jos nezreo za neke stvari vezano za to.

ne vidim sta je problem! ***** se,uzivas ,jos dobijes i sladoled **** te! Hocu i ja! Gde ima?

nah, savest mi je vec cista
nego mi je palo na pamet jer eto imam i u svom razredu par primera, i tako vidim da je ovo pocelo masovno da se primenjuje, ili se samo prvi put ne smatra nekim tabuom,
inace ne mislim da se previse gleda sex i grad i da je ovo neki novi trend, vec prosto postoje ljudi( ja prva) koji ne zele da se trude u vezi, da li ih mrzi ili prosto ne mogu da nadju nekog odgovarajuceg, a nagon je nagon ***, pa zasto ne i na ovaj nacin.

Al sta znaci odgovarajuc?u tim godinama ne postoji nista potaman..ni roditelji

Duso ,ja sve sto radim, radim iz ljubavi, a mislim da preterujes i da si suvise mlada za "kombinacije sa drugarima". To ti sad ne treba. Devojke koje su u tom fazonu,trenutno misle da su frajerke. Kroz par godina bice svkom smesne i odvratne....traze se nova lica ,a one nece biti jedna od njih! Vecina tipova ne voli kur*e...tako da izaberi sama. Budi frajerka al' ne preko sex-a:cool:

Back