Povezivanje lap topa i TV-a

gost 167296

Iskusan
Poruka
5.958
Nisam znala gde da umetenm temu, nema podforuma o umrezavanju pa ajde ovde...
Imam lap top MSI EX610 graficka kartica ATI HD 2400, HDMI output, ACV Display itd.. TV je Samsung sa tri izlaza audi, video i nesto trece :D
Da li postoji mogucnost da povezem lap top sa tim televizorom zbog gledanja filmova? Ako postoji mogucnost, moze li mi neko objasniti kako to da uradim i koji mi prikljuci trebaju. Hvala unapred! :D

Imam slican problem...Povezao sam kablom HDMI to HDMI laptop sa LCD televizorom...pustio sam neki film na laptopu kako bih ga gledao na LCD-u,ali nema niti slike niti tona...Interesuje me da li sam negde pogresio ili trebaju neka podesavanja ili na lapu ili na lcd-u???

Imam slican problem...Povezao sam kablom HDMI to HDMI laptop sa LCD televizorom...pustio sam neki film na laptopu kako bih ga gledao na LCD-u,ali nema niti slike niti tona...Interesuje me da li sam negde pogresio ili trebaju neka podesavanja ili na lapu ili na lcd-u???

U podesavanjim za displej nadji opciju "Multiple display". Odaberi:
1."Duplicate" .... dobices identicne ekrane na laptopu i TV-u
ili
2."Extend" ..... dobices plavi ekran na TV-u kao produzetak laptop displeja na desnoj strani. Ovo omogucava da recimo ukucanima pustis film na TV a ti nastavis da koristis kompjuter

@amonijak
HDMI to HDMI
HDMI to DVI
HDMI to VGA
U ovisnosti koji ulaz imas na TV-u

Poslednja izmena:
Imam graficku ATI 3600 sa S-video izlazom i povezao sam na TV preko S-video kabla koji ide u skart kabal ili češalj koji se koristi da se spoji DVD player i TV, i audio kabal koji ide u komp gde su zvucnici. Dobio sam sliku i zvuk ali mi je slika skoro pa crno-bela. Sta treba da uradim da bih dobio boju? U Control panelu ne mogu nikako da podesim nista da bih dobio boju. I da li mogu preko HDMI izlaza na grafickoj da spojim TV (koji je star jedno 5-6 god) preko skart kabla?

Back